Libnet.ro
UNICEF

06:30

Roland Garros, Wimbledon sau JO - Care este marele obiectiv al lui Roger Federer in 2020

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros, Wimbledon sau JO - Care este marele obiectiv al lui Roger Federer in 2020

Roger Federer 3 ATP) a vorbit intr-un interviu despre marele obiectiv din 2020. Pus sa aleaga intre un trofeu la Roland Garros, la Wimbledon sau o medalie de aur la Jocurile Olimpice, campionul elvetian a evitat sa dea un raspuns concret. El a precizat ca ar prefera aurul la Tokyo sau un triumf la Wimbledon, mai ales ca la ultima editie a Grand Slam-ului londonez a fost invins dramatic in finala de Novak Djokovic, dupa ce a avut doua mingi de meci. continuă pe Hotnews

Kylian Mbappe nu isi face sperante pentru Balonul de Aur: Messi este marele favorit

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai valorosi fotbalisti ai momentului, dar francezul de 20 de ani prefera sa ramana cu picioarele pe pamant si nu isi face sperante pentru Balonul de Aur, trofeu ce va fi decernat pe 2 decembrie, la Paris. Jucatorul de la PSG considera ca Lionel Messi Barcelona) este marele favorit la castigarea celui mai prestigios trofeu individual.

Reactia Simonei Halep dupa ce presa a scris ca s-a logodit! Care este adevarul?

Presa a vuit in ultimele zile cu privire la faptul ca Simona Halep s-ar fi logodit in mare secret cu iubitul ei. Iata insa ce spune celebra tenismena despre acest lucru! Este sau nu adevarat? .

Afla care este sectia ta de votare, unde poti vota la Alegerile Prezidentiale 2019, in turul 2

Romanii sunt asteptati la vot, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019, pe 24 noiembrie, zi in care va fi decis urmatorul presedinte al Romaniei. Klaus Iohannis, actualul presedinte al tarii, care este sustinut de PNL, si Viorica Dancila, fost premier si candidat al PSD, se confrunta in cel de-al doilea tur de scrutin. La .

Care este cea mai mare pensie acordata in octombrie 2019. Ce a facut batranul sa merite banii astia. Suma este uriasa

Pensiile sunt un subiect destul de sensibil pentru multi varstnici din Romania, cu atat mai mult cu cat o buna parte din aceste sume lunare pe care le incaseaza pensionarii nu ajung de multe unui trai de zi cu zi. Topul pensiilor din Romania Potrivit unui clasament al celor mai mari, respectiv al celor mai .

Care este brosa norocoasa pe care o poara Viorica Dancila in mod obsesiv. Este ca un talisman si l-a avut si la dezbaterile cu presa

Viorica Dancila poarta in mod obsesiv o brosa, dand de inteles ca si-a gasit talismanul norocos. Desigur ca accesoriul preferat nu a lipsit nici de la cele doua dezbateri pe care le-a sustinut. Talismanul norocos al Vioricai Dancila: brosa pe care o poarta in mod obsesiv Brosele sunt deja eticheta Vioricai Dancila inca de la .

Care este brosa norocoasa pe care o poarta Viorica Dancila in mod obsesiv. Este ca un talisman si l-a avut si la dezbaterile cu presa

Viorica Dancila poarta in mod obsesiv o brosa, dand de inteles ca si-a gasit talismanul norocos. Desigur ca accesoriul preferat nu a lipsit nici de la cele doua dezbateri pe care le-a sustinut. Talismanul norocos al Vioricai Dancila: brosa pe care o poarta in mod obsesiv Brosele sunt deja eticheta Vioricai Dancila inca de la .

Exit Poll. Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 s-au incheiat cu brio, in urma cu o seara, pentru ca duminica alegatorii romani au putut merge sa puna stampila pe buletinul de vot, in cadrul celui de-al doilea scrutin electoral. Sectiile de votare, din tara si din strainatate, s-au inchis la ora 21:00, iar in urma cu putin timp a .

Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

UPDATE 12:30 Pana la aceasta ora, luni, datele facute publice de AEP Autoritatea Electorala Permanenta) au aratat ca au existat tari in care candidatul PSD, Viorica Dancila, nu a fost votata de niciun singur alegator, in turul al doilea al prezidentialelor. Mai exact, e vorba despre tarile Pakistan si Turkmenistan, acolo unde contracandidata lui .

Pe Cuvant, cu Ana Iorga. Care este regimul sintactic al locutiunii a lasa loc

Ana Iorga a explicat in rubrica Pe cuvant care este regimul sintactic al locutiunii a lasa loc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )