Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

VIDEO Turneul Campionilor: Stefanos Tsitsipas s-a calificat in finala Victorie in doua seturi cu Roger Federer

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turneul Campionilor: Stefanos Tsitsipas s-a calificat in finala Victorie in doua seturi cu Roger Federer

Debutantul Stefanos Tsitsipas 6 ATP) s-a calificat in finala Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins in doua seturi pe Roger Federer care spera sa ajunga in a 11-a sa finala, a castigat titlul de sase ori), scor 6-3, 6-4. Pentru titlul de la Londra, grecul se va duela cu invingatorul duelului dintre Dominic Thiem Austria, 5 ATP) si Alexander Zverev Germania, 7 ATP, campionul en-titre). continuă pe Hotnews

Turneul Campionilor: Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinale Victorie categorica in fata lui Alexander Zverev

Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins in doua seturi pe Alexander Zverev, scor 6-3, 6-2. Grecul, aflat la prima participare, este singurul jucator care inca nu a pierdut vreun set la competitia din Londra, dupa doua meciuri disputate.

Turneul Campionilor: Stefanos Tsitsipas, calificat in semifinale

Grecul Stefanos Tsitsipas a acces in semifinalele Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins fara pro.

Turneul Campionilor: O victorie cu Tsitsipas nu e suficienta - Rafael Nadal, la mana rezultatelor

Vineri vor avea loc ultimele meciuri ale Grupei Andre Agassi de la Turneul Campionilor, iar calculele spun ca Rafael Nadal nu este nici pe departe sigur de calificare nici macar in cazul unei victorii cu Stefanos Tsitsipas. Ibericul are nevoie de ajutorul lui Daniil Medvedev: rusul trebuie sa-l invinga pe Alexander Zverev.

VIDEO Turneul Campionilor: Rafael Nadal ramane in cursa pentru semifinale - Victorie in trei seturi cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal l-a invins in trei seturi pe Stefanos Tsitsipas, scor 6-74), 6-4, 7-5, si pastreaza in continuare sanse pentru calificarea in semifinalele Turneului Campionilor. Ibericul asteapta insa un ajutor din partea lui Daniil Medvedev, care trebuie sa il invinga in ultimul meci al grupei pe Alexander Zverev.

VIDEO Turneul Campionilor: Rafael Nadal il invinge pe Daniil Medvedev desi a fost condus cu 5-1 in decisiv

Rafael Nadal era cu un picior si jumatate in afara Turneului Campionilor, ibericul fiind la un moment dat condus cu 5-1 in setul decisiv de Daniil Medvedev. Pas cu pas, minge cu minge, Rafa a luptat si a revenit incredibil in partida, liderul mondial reusind sa se impuna dramatic in tiebreak 7-4). De doua ore si 47 de minute a avut nevoie Nadal pentru a se impune: 6-73), 6-3, 7-64).

Turneul Campionilor: Momentul adevarului pentru Rafael Nadal; Tsitsipas vs Zverev, duelul noii generatii

Dupa o evolutie stearsa contra lui Alexander Zverev, Rafael Nadal se afla in fata unui meci decisiv cu Daniil Medvedev, rusul care i-a dat atatea batai de cap in finala de la US Open. in cealalta partida a zilei, Stefanos Tsitsipas si Alexander Zverev se dueleaza intr-o partida a noii generatii.

Polemica la Turneul Campionilor. Alexander Zverev acuzat ca a folosit telefonul mobil in timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas

Jucatorul german Alexander Zverev se afla in mijlocul unei polemici, dupa ce a fost acuzat ca ar fi folosit telefonul mobil in timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas de miercuri seara.

Victorie la limita pentru Rafael Nadal in Turneul Campionilor. El depinde totusi de noroc pentru a nu fi eliminat din competitie. Care sunt calculele(VIDEO)

Vineri, jucatorul spaniol Rafael Nadal a castigat, dramatic din nou), meciul din Turneul Campionilor jucat cu grecul Stefanos Tsitsipas locul 6 ATP), scor 6-7, 6-4, 7-5. in ciuda victoriei, insa, Nadal nu.

Rafael Nadal castiga la mare lupta cu Stefanos Tsitsipas. Spaniolul, intre primul loc si eliminare

Trei ore fara zece minute a durat meciul dintre Rafael Nadal si Stefanos Tsitsipas din ultima zi a fazei grupelor la Turneul Campionilor de la Londra.

Roger Federer, eliminat de la Turneul Campionilor de un jucator cu 17 ani mai tanar

Roger Federer a parasit Turneul Campionilor, sambata, dupa ce a fost invins de tenismenul grec Stefanos Tsitsipas.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2807 seconds )