Libnet.ro
UNICEF

11:46

Victorie la limita pentru Rafael Nadal in Turneul Campionilor. El depinde totusi de noroc pentru a nu fi eliminat din competitie. Care sunt calculele(VIDEO)

B1 B1,
Victorie la limita pentru Rafael Nadal in Turneul Campionilor. El depinde totusi de noroc pentru a nu fi eliminat din competitie. Care sunt calculele(VIDEO)

Vineri, jucatorul spaniol Rafael Nadal a castigat, dramatic din nou), meciul din Turneul Campionilor jucat cu grecul Stefanos Tsitsipas locul 6 ATP), scor 6-7, 6-4, 7-5. in ciuda victoriei, insa, Nadal nu. continuă pe B1

Turneul Campionilor: Momentul adevarului pentru Rafael Nadal; Tsitsipas vs Zverev, duelul noii generatii

Dupa o evolutie stearsa contra lui Alexander Zverev, Rafael Nadal se afla in fata unui meci decisiv cu Daniil Medvedev, rusul care i-a dat atatea batai de cap in finala de la US Open. in cealalta partida a zilei, Stefanos Tsitsipas si Alexander Zverev se dueleaza intr-o partida a noii generatii.

Turneul Campionilor: O victorie cu Tsitsipas nu e suficienta - Rafael Nadal, la mana rezultatelor

Vineri vor avea loc ultimele meciuri ale Grupei Andre Agassi de la Turneul Campionilor, iar calculele spun ca Rafael Nadal nu este nici pe departe sigur de calificare nici macar in cazul unei victorii cu Stefanos Tsitsipas. Ibericul are nevoie de ajutorul lui Daniil Medvedev: rusul trebuie sa-l invinga pe Alexander Zverev.

Victorie pentru Roger Federer la Turneul Campionilor. Urmeaza meciul cu Novak Djokovic pentru calificare

Elvetianul Roger Federer 3 ATP) s-a remarcat in duelul cu italianul Mattia Berrettini 8 ATP), in cel de-al doilea meci al sau de la Turneul Campionilor.

VIDEO Turneul Campionilor: Rafael Nadal ramane in cursa pentru semifinale - Victorie in trei seturi cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal l-a invins in trei seturi pe Stefanos Tsitsipas, scor 6-74), 6-4, 7-5, si pastreaza in continuare sanse pentru calificarea in semifinalele Turneului Campionilor. Ibericul asteapta insa un ajutor din partea lui Daniil Medvedev, care trebuie sa il invinga in ultimul meci al grupei pe Alexander Zverev.

Rafael Nadal sparge gheata la Turneul Campionilor

Jucatorul spaniol Rafael Nadal a obtinut, miercuri, prima victorie in Grupa Andre Agassi de la Turneul Campionilor gazduit de Londra.

VIDEO Turneul Campionilor: Rafael Nadal il invinge pe Daniil Medvedev desi a fost condus cu 5-1 in decisiv

Rafael Nadal era cu un picior si jumatate in afara Turneului Campionilor, ibericul fiind la un moment dat condus cu 5-1 in setul decisiv de Daniil Medvedev. Pas cu pas, minge cu minge, Rafa a luptat si a revenit incredibil in partida, liderul mondial reusind sa se impuna dramatic in tiebreak 7-4). De doua ore si 47 de minute a avut nevoie Nadal pentru a se impune: 6-73), 6-3, 7-64).

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, in semifinale dupa ce l-a invins pe Daniil Medvedev; Rafael Nadal, eliminat

Alexander Zverev 7 ATP), campionul en-titre, este ultimul jucator calificat in semifinale la Turneul Campionilor. Germanul l-a invins pe rusul Daniil Medvedev 4 ATP), in ultimul meci din grupa Andre Agassi, scor 6-4, 7-64). in urma acestui rezultat, Rafael Nadal, liderul mondial, este eliminat din competitie.

Inca o surpriza la Turneul Campionilor. Rafael Nadal pierde si el in primul meci

Liderul mondial Rafael Nadal a inceput cu o infrangere editia din acest an a Turneului Campionilor de la Londra.

Meci dramatic la Turneul Campionilor, de aproape trei ore, castigat de Rafel Nadal (FOTO, VIDEO)

Jucatorul spaniol Rafael Nadal a revenit pe prima treaptaa circuitului masculin de tenis dupa ce a castigat, dramatic, meciul din Turneul Campionilor jucat cu rusul Daniil Medvedev locul 4 ATP). Rafael.

Nadal l-a invins pe Medvedev la Turneul Campionilor

Spaniolul Rafael Nadal, favorit numarul 1, l-a invins, miercuri, pe rusul Daniil Medvedev, favorit 4, in grupa Andre Agassi din cadrul Turneului Campionilor.

ştiri din Sport

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )