Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATP Dubai: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat n semifinale dupa un meci dificil

Hotnews Hotnews,
 ATP Dubai: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat n semifinale dupa un meci dificil

Echipa formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Dubai. Cei doi au trecut, dupa un meci de o ora si 38 de minute, de perechea Nikoloz Basilashvili/Matthew Ebden Georgia/Australia), scor 5-7, 7-63), 10-3. continuă pe Hotnews

ATP Dubai: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat n sferturile probei de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Dubai.

ATP Dubai: Tsitsipas, Monfils si Coric s-au calificat n sferturi; Roberto Bautista Agut, campionul en-titre, a fost eliminat (Rezultatele zilei)

Stefanos Tsitsipas, Gael Monfils si Borna Coric s-au calificat in sferturile turneului ATP de la Dubai, dotat cu premii totale de aproximativ 2,7 milioane de dolari. Roberto Bautista Agut campionul din 2018) si Kei Nishikori principalul favorit al acestei editii) au parasit competitia inca din optimi.

ATP Dubai: Marin Cilic si Daniil Medvedev au parasit competitia; Victorii pentru Nishikori, Tsitsipas si Coric (Rezultatele zilei)

Marin Cilic cap de serie nr. 3) si Daniil Medvedev favorit nr. 8) au parasit competitia de la Dubai Emiratele Arabe Unite), inca din primul tur, dupa ce au fost invinsi de Gael Monfils 23 ATP), respectiv Ricardas Berankis 113 ATP). Printre favoritii care s-au calificat mai departe se numara Kei Nishikori, Stefanos Tsitsipas si Borna Coric.

ATP Dubai: Kei Nishikori (principalul favorit), eliminat n optimi de polonezul Hubert Hurkacz (77 ATP)

Polonezul Hubert Hurkacz 77 ATP) a obtinut la Dubai cea mai importanta victorie a carierei, calificandu-se in premiera in sferturile unui turneu ATP. Jucatorul in varsta de 22 de ani l-a eliminat din competitie pe japonezul Kei Nishikori 6 ATP), principalul favorit, scor 7-5, 5-7, 6-2.

ATP Dubai: Roger Federer, vntul, lipsa meciurilor oficiale si calificarea cu ceva dificultati n optimi

In cautarea titlului cu numarul 100 din cariera, Roger Federer a ales sa participe la turneul de la Dubai, unul de-al casei pentru campionul elvetian Mister Perfect si-a trecut in CV sapte titluri la Dubai, intre 2003 si 2015). Meciul din primul tur nu a reprezentat o plimbare prin parc pentru Fedex, acesta impunandu-se in trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-1, impotriva lui Philipp Kohlschreiber. Vantul a jucat un rol important, de asemenea s-a putut observat in unele momente lipsa meciurilor oficiale din picioarele elvetianului.

ATP Dubai: Doi favoriti au parasit deja competitia - Karen Khachanov si Milos Raonic, eliminati n primul tur

Doi jucatori din randul capilor de serie au parasit inca din runda inaugurala turneul ATP de la Dubai. Karen Khachanov favorit patru) a fost invins in doua seturi de Nikoloz Basilashvili, in timp ce Milos Raonic 7) a cedat in fata lui Jan-Lennard Struff.

ATP Dubai: Roger Federer, n sferturi - Setul al doilea, calciul lui Ahile pentru elvetian

Roger Federer a obtinut calificarea in sferturi la Dubai, insa meciul cu Fernando Verdasco a fost unul mai dificil decat o arata scorul 6-3, 3-6, 6-3). Dupa un inceput solid, limpede, elvetianul a cedat inca o data initiativa in setul al doilea, la fel cum o facuse si in meciul precedent cu Philipp Kohlschreiber). A fost nevoie de un game mai slab de serviciu al lui Fernando in decisiv, iar toata munca ibericului s-a irosit instant. Pentru un loc in semifinale, Fedex se va duela cu Marton Fucsovics.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )