Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Danemarca - Franta si Australia - Peru (17:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Danemarca - Franta si Australia - Peru (17:00)

De la ora 17:00 transmitem live text in aceasta pagina meciurile finale din Grupa C a Cupei Mondiale. continuă pe Online Sport

LIVE Danemarca - Franta si Australia - Peru

De la ora 17:00 transmitem live text in aceasta pagina meciurile finale din Grupa C a Cupei Mondiale.

Danemarca si Franta ofera primul 0-0 de la Mondial dupa un meci urat

Danemarca si Franta au oferit primul 0-0 de la Cupa Mondiala dupa unul dintre cele mai urate meciuri ale turneului final. O partida la finalul careia intregul stadion le-a fluierat pe cele doua echipe pentru jocul slab.

LIVE Formula 1, Marele Premiu al Frantei (17:00)

De la ora 17:00 transmitem live text in aceasta pagina cursa de la Le Castellet care conteaza pentru Marele Premiu de Formula 1 al Frantei.

AUSTRALIA - PERU LIVE STREAM. Cangurii au nevoie de victorie ONLINE VIDEO TVR

Reprezentativa Australiei are nevoie de o victorie in meciul cu Peru, marti, de la ora 17,00 ora Romaniei), la Soci stadionul Fist, TVR 2), in Grupa C a Cupei Mondiale, dar si de jocul rezultatelor pentru a se ca.

DANEMARCA - FRANTA LIVE STREAM. Danezii lupta pentru optimi ONLINE VIDEO TVR

Franta, care si-a asigurat calificarea in optimile Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, va disputa o veritabila finala a Grupei C, marti, de la ora 17,00 ora Romaniei, TVR 1, TVR HD), contra Danemarcei, pe.

Calcule Grupa C: Lupta dramatica intre Danemarca si Australia

Cupa Mondiala 2018 programeaza astazi meciurile din Grupele C, acolo unde Danemarca si Australia se vor lupta de la distanta pentru calificare.

LIVE Formula 1, Marele Premiu al Frantei. Start de cursa cu incidente

De la ora 17:00 transmitem live text in aceasta pagina cursa de la Le Castellet care conteaza pentru Marele Premiu de Formula 1 al Frantei.

LIVE Uruguay - Rusia (17:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Uruguay - Rusia din Grupa A la Cupa Mondiala. Ambele echipe sunt calificate in optimi si miza e a ordinii in clasament, respectiv a parcursului ulterior in competitie.

ARABIA SAUDITA - EGIPT LIVE STREAM. Partida fara miza in Grupa A ONLINE VIDEO TVR

Arabia Saudita si Egiptul se vor infrunta luni, de la 17,00 ora Romaniei, TVR 2), la Volgograd Volgograd Arena), in incercarea de a evita ultimul loc in Grupa A a Cupei Mondiale de fotbal din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )