Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oferta din Europa pentru Usain Bolt

Online Sport Online Sport,
Oferta din Europa pentru Usain Bolt

Cele doua goluri marcate pentru echipa la care evolueaza in Australia i-au deschis fostului atlet jamaican Usain Bolt calea spre un contract in Europa. continuă pe Online Sport

Usain Bolt, ofertat de Valletta FC / Campioana Maltei vrea sa se califice n grupele sezonului viitor de Champions League

Campioana Maltei, Valletta FC, i-a oferit un contract pe doi ani multiplului campion olimpic Usain Bolt, care aspira sa devina fotbalist profesionist dupa ce a pus capat stralucitoarei sale cariere de sprinter, iar in prezent se pregateste alaturi de formatia australiana Central Coast Mariners,.

Furtuni violente in mai multe zone din Europa - VIDEO

Mai multe zone din Europa se confrunta cu furtuni si inundatii. Uraganul Leslie a facut ravagii in peninsula Iberica, unde a lovit cu rafale de vant de aproape 180 de kilometri pe ora si ploi torentiale.

UDMR lanseaza critici dure la adresa UE: Directia spre care se ndreapta este gresita. Este inadmisibil sa considere statele din Europa Centrala si de Est copiii nedisciplinati ai Europei

UDMR considera ca directia spre care se indreapta Uniunea Europeana este una gresita, fiind inadmisibil sa considere statele membre din Europa Centrala si de Est copiii nedisciplinati ai Europei, care creeaza numai probleme.

Toamna calduroasa. MihaiVoropchievici, prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie: Ploaia vine pe 24

MihaiVoropchievicia prezentat prognoza meteo din batrani pentru luna octombrie. intre 14 octombrie si 22 octombrie e vreme buna, dar cu ceva vant. Pe 23 vremea prezinta tendinte de.

Romanii, in topul angajatilor din Europa care prefera sa manance pranzul pe tastatura

Cei mai multi dintre dintre angajatii romani 84%) prefera sa manance pranzul pe tastatura computerului, iar aproape o treime dintre acestia 32%) opteaza pentru sandvisuri, salate sau paste, potrivit unui studiu realizat la nivel european.

Gemenii ucraineni Alekseenko, suspendati pe viata din tenis pentru trucarea unor meciuri dinRomnia, Rusia, Germania si Turcia

Fratii gemeni ucraineni Gleb si Vadim Alekseenko au fost suspendati pe viata din tenis si amendati fiecare cu cate 250. 000 de dolari, pentru mai multe trucari de meciuri, printre care si la turnee din Romania, a anuntat, luni, Unitatea pentru Integritatea Tenisului TIU), citata de Reuters.

Semnal-cheie din Israel pentru Iohannis si Guvern. Benjamin Netanyahu amana din nou vizita in Romania

Ambasada Israelului la Bucuresti confirma faptul ca premierul Benjamin Netanyahu si-a amanat pentru a doua oara vizita in Romania. Dupa celebra iesire a lui Klaus Iohannis in care vorbea despre.

VIDEO Fara limite - Mohamed Salah, gol direct din corner pentru nationala Egiptului

Mohamed Salah a inscris un gol din corner in meciul castigat de nationala Egiptului, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, in fata reprezentativei din eSwatini fosta Swaziland), in preliminariile Cupei Africii pe Natiuni.

Politic show: Cursa din PNL pentru europarlamentare, o afacere ntre barbati. Cine sunt cele mai cunoscute femei care vor la Bruxelles; Dragnea si-a aniversat trei ani la conducerea PSD, alaturi de Shhaideh, Stanescu si Teodorovici. Membrii partidului: Li

Popescu: E un semn foarte rau pentru Dragnea. BOR face rar astfel de gesturi. Reprezentantii Patriarhiei Bisericii Ortodoxe si cei ai Arhidiecezei Romano-Catolice au o. in ce conditii ar colabora Ponta cu PSD. Victor Ponta a afirmat, intr-o conferinta de presa, la Iasi, ca este intrebat mereu daca se intoarce in PSD, in cazul in care.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )