Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, in optimile turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Ajla Tomljanovic

B1 B1,
Simona Halep, in optimile turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Ajla Tomljanovic

SimonaHalep, locul I WTA, s-a calificat, joi, in optimile turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Ajla Tomljanovic Australia), locul 58 WTA, in trei seturi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3. Meciul a fost. continuă pe B1

Simona Halep e in optimi la Cincinnati: romanca a castigat sase puncte si a invins-o pe Tomljanovici

Simona Halep este in optimi la Cincinnati. Ea a stat doar cateva minute pe teren pentru a trece de Alja Tomljanovici.

Simona Halep, calificata in optimi la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, joi, in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 299 dolari, dupa ce a dispus de au.

Meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic, intrerupt in setul decisiv

Meciul dintre jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si australianca Ajla Tomljanovic a fost intrerupt din cauza ploii la scorul 4-6, 6-3, 4-3, 30-15, miercuri, in runda a doua a turneului.

Simona Halep, ANUNT de ultim moment, dupa cucerirea Rogers Cup: Fanii au iNCREMENIT!

Simona Halep a cucerit la Rogers Cup al treilea sau titlu din acest sezon, iar motivatia sa este la cel mai inalt nivel. Liderul mondial a declarat, intr-un interviu pentru site-ul WTA, ca este in continuare.

SONDAJ Simona Halep: fara scandari politice la tenis. Cum priviti cererea ei?

Simona Halep a reactionat, duminica, dupa ce unii fani din tribunele terenului de la Monreal au scandat impotriva PSD, in timpul finalei Rogers Cup, pe care a castigat-o. Va rog sa respectati aceasta incapere, pentru ca e mult prea deosebita pentru astfel de lucruri, a spus ea la festivitatea de premiere. Ce crezi despre apelul Simonei Halep?Participa la sondajul HotNews. ro.

LiveText Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 4-3 (dupa ora 22:00) / Ploua la Cincinnati

Meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ajla Tomljanovic 58 WTA), intrerupt la scorul 4-6, 6-3, 4-3, va fi reluat in aceasta seara. Partida contand pentru calificarea in optimile turneului de la Cincinnati va fi prima de pe arena centrala si nu va incepe mai devreme de ora 22:00 ora Romaniei).

LiveText Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 4-3 (dupa ora 20:00) / Ploua la Cincinnati

Meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ajla Tomljanovic 58 WTA), intrerupt la scorul 4-6, 6-3, 4-3, va fi reluat in aceasta seara. Partida contand pentru turul al doilea al turneului de la Cincinnati va fi prima de pe arena centrala si nu va incepe mai devreme de ora 20:00 ora Romaniei).

LiveText Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 4-3 (dupa ora 21:30) / Ploua la Cincinnati

Meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Ajla Tomljanovic 58 WTA), intrerupt la scorul 4-6, 6-3, 4-3, va fi reluat in aceasta seara. Partida contand pentru turul al doilea al turneului de la Cincinnati va fi prima de pe arena centrala si nu va incepe mai devreme de ora 21:30 ora Romaniei).

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC LIVE la CINCINNATI. ONLINE STREAM DIGISPORT - VIDEO

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC LIVE la CINCINNATI. Simona Halep, principala favorita a competitiei, va juca in turul secund cu Ajla Tomljanovic in fata careia a castigat in 2010.

VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 4-6, 6-3, 6-3 / Halep, n optimi - Urmeaza duelul cu Ashleigh Barty

Simona Halep 1 WTA) a revenit extrem de hotarata pe teren, dupa ce reluarea partidei cu Ajla Tomljanovic 58 WTA) a fost amanata de mai multe ori din cauza vremii nefavorabile. Liderul mondial si-a adjudecat ultimele doua game-uri ale confruntarii in mai putin de cinci minute si s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-3. in aceasta noapte, romanca ar trebui sa dispute si meciul din optimi, faza in care o va intalni pe Ashleigh Barty, cap de serie numarul 16.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )