Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO WTA Hua Hin: Ajla Tomljanovic si Dayana Yastremska, finalistele competitiei din Thailanda

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Hua Hin: Ajla Tomljanovic si Dayana Yastremska, finalistele competitiei din Thailanda

Ajla Tomljanovic Australia, 49 WTA) si Dayana Yastremska Ucraina, 47 WTA) se vor infrunta in finala turneului de categorie International de la Hua Hin Thailanda). Tomljanovic a trecut in semifinale de Tamara Zidansek, in timp ce Yastremska a invins-o pe Magda Linette. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Hua Hin: Garbine Muguruza, n sferturi dupa ce a nvins-o pe Mona Barthel (Rezultatele zilei)

Garbine Muguruza 15 WTA), principala favorita, si-a asigurat prezenta in sferturile de finala ale turneului de la Hua Hin Thailanda), dupa ce a invins-o pe Mona Barthel Germania, 84 WTA), scor 6-3, 7-5. in setul al doilea, Barthel a condus cu 4-0, insa spaniola a reusit sa intoarca scorul si a obtinut victoria in doua seturi.

WTA Hua Hin: Garbine Muguruza, eliminata n sferturi de Dayana Yastremska

Dayana Yastremska 47 WTA) a reusit surpriza zilei la turneul de la Hua Hin Thailanda), jucatoarea din Ucraina etaland un joc precis si ofensiv gratie caruia a trecut in doua seturi, scor 7-65), 6-1, de Garbine Muguruza.

WTA Hua Hin: Monica Niculescu, eliminata de Magda Linette n optimi - Meci de doua ore si jumatate

Monica Niculescu 100 WTA) a parasit turneul WTA de la Hua Hin Thailanda) in faza optimilor, jucatoarea noastra fiind invinsa de Magda Linette 98 WTA) desi isi adjudecase primul set 6-4). Poloneza le-a castigat pe urmatoarele doua 6-3, 6-2), iar victoria i-a revenit dupa doua ore si 30 de minute.

WTA Hua Hin: Irina Begu, eliminata n optimi de Saisai Zheng

Parcursul Irinei Begu 71 WTA) la turneul de la Hua Hin Thailanda) s-a oprit in optimi, jucatoarea noastra fiind invinsa de chinezoaica Saisai Zheng 42 WTA), cap de serie numarul 4, scor 6-2, 6-4. Romanca a condus cu 4-2 in setul al doilea, insa Zheng a revenit si a castigat patru game-uri consecutive, punand capat partidei dupa o ora si 32 de minute.

WTA Hua Hin: Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat n finala probei de dublu

Irina Camelia Begu si Monica Niculescu, favoritele numarul 2, s-au calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie International de la Hua Hin Thailanda), dupa o victorie in doua seturi cu perechea Xin-Yun Han China)/ Darija Jurak Croatia), scor 7-6 4), 6-2.

WTA Hua Hin: Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat n semifinalele probei de dublu

Perechea Irina Camelia Begu/Monica Niculescu cap de serie numarul 2) s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de categorie International de la Hua Hin Thailanda).

Begu si Niculescu in finala de dublu de la Hua Hin

Jucatoarele Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat, sambata, in finala probei de dublu la Hua Hin, turneu WTA dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Irina Begu, eliminata in optimi la Hua Hin

Jucatoarea Irina Begu s-a oprit, miercuri, in faza optimilor de finala in turneul WTA de la Hua Hin, Thailanda.

VIDEO Faza saptamanii in tenis. Ce s-a intamplat pe teren la turneul de la Hua Hin, din Thailanda, unde joaca Irina Begu si Monica Niculescu

Irina Begu si Monica Niculescu evolueaza la turneul de la Hua Hin, din Thailanda, o competitie care incheie luna ianuarie din tenisul feminin.

Monica Niculescu rateaza calificarea in sferturi la Hua Hin

Jucatoarea Monica Niculescu a parasit, joi, turneul de la Hua Hin Thailanda) in faza optimilor de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )