Libnet.ro
UNICEF

13:45

Australian Open: Premii mai mari cu 10% la editia din 2019

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Premii mai mari cu 10% la editia din 2019

Organizatorii Openului Australiei la tenis, primul turneu de Grand Slam al anului, au marit cu 10% suma alocata participantilor la editia 2019 a acestei competitii, programata in luna ianuarie la Melbourne, informeaza presa de la antipozi. continuă pe Hotnews

Valoarea fuziunilor si achizitiilor din Romnia, n crestere. Cele mai mari tranzactii

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a avut o vara fierbinte in trimestrul al treilea, cu tranzactii a caror valoare anuntata a fost de 809 milioane de euro in total, mai mult decat dublu fata de cele 391 de milioane de euro din trimestrul al doilea, potrivit Deloitte. Printre cele mai mari tranzactii: UiPath si Urgent Cargus.

2018 are potentialul sa fie al doilea an cu cele mai mari sanctiuni din istorie

2018 are potentialul sa fie al doilea an cu cele mai mari sanctiuni aplicate de Consiliul Concurentei in istoria sa, a anuntat, sambata, presedintele autoritatii, Bogdan Chitritoiu. Prezent la seminarul organizat la Sinaia de institutia pe care o conduce si de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), acesta a amintit ca, la inceputul anului 2012, Consiliul Concurentei a sanctionat companiile petroliere cu amenzi totale de peste 200 milioane euro.

Romanii, cei mai mari consumatori de zahar. in ce alimente se gaseste zaharul ascuns si cat e de periculos

Romanii se afla in topul celor mai mari consumatori de zahar din intreaga Europa, cu o medie de 30 de kilograme pe an, de doua ori mai mult decat media Uniunii Europene.

Test de cultura generala. Unde se afla cele mai spectaculoase 10 pesteri din Romania

Va puteti testa nivelul cunostintelor in acest domeniu parcurgand chestionarul alaturat. Ne puteti scrie in sectiunea comentarii la cate intrebari ati stiut raspunsul.

Avem cel mai mic sistem bancar din UE

Eugen Radulescu: Programul Prima Casa trebuie schimbat * Radulescu: Daca intram dintr-o crestere economica accelerata in recesiune, ne putem trezi intr-o situatie ca cea din 2010 * Reprezentantul BNR: Avem companii sarace si patroni bogati Tara noastra are cel mai mic sistem bancar din Uniunea Europeana UE), a spus, sambata, Eugen Radulescu, directorul Directiei de Stabilitate din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Romania are cel mai mic sistem bancar din UE

Romania are cel mai mic sistem bancar din UE, atat din punctul de vedere al activelor, cat si al intermedierii financiare, a declarat sambata directorul Directiei de Stabilitate financiara din Banca Nationala a Romaniei BNR), Eugen Radulescu, la un seminar organizat la Sinaia de Consiliul Concurentei si de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR).

Business report:Peste 9.000 de romni au primit pensii speciale de peste cinci ori mai mari dect contributia, n primul semestru din 2018; Guvernul se mprumuta din ce n ce mai scump. A mai luat 1,75 miliarde euro; Acordarea de fonduri europene ar putea fi

Dobanzile si-au reluat cresterea si pun presiune pe imprumuturile de sfarsit de an ale MFP. BNR sare in ajutor. Tendinta de scadere a. Cartierele cautate pentru noile blocuri ale orasului. Ce preturi se cer pe apartamente in aceste zone?Cele mai cautate cartiere pentru.

Peste 9.000 de romani au primit pensii speciale de peste cinci ori mai mari decat ar fi meritat in baza contributiei

In luna iunie, peste 9. 000 de civili au primit pensie speciala, de acest privilegiu beneficiind fosti procurori, judecatori, grefieri, personal civil navigant din aviatia civila, auditori publici externi ai.

FOTO 50 de ani de la cea mai mare catastrofa feroviara din Romania. Eveniment emotionant in Alba, la monumentul de langa calea ferata

Zeci de persoane au participat duminica, 7 octombrie 2018, la comemorarea victimelor celei mai mari catastrofe feroviare din istoria Romaniei. S-au implinit 50 de ani de la accidentul feroviar de la Bucerdea Grinoasa, din 7 octombrie 1968, soldat cu decesul a 22 de persoane si ranirea altor 72.

ştiri din Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )