Libnet.ro
UNICEF

20:15

Autorul caricaturii cu Serena Williams se apara: Am desenat-o asa cum este, o femeie afro-americana solida

Adevărul Adevărul,
Autorul caricaturii cu Serena Williams se apara: Am desenat-o asa cum este, o femeie afro-americana solida

Tabloidul australian The Herald Sun, care a publicat caricatura semnata de Mark Knight in care o infatiseaza Serena Williams distrugand racheta pe teren in finala de la U. Open pierduta in fata jucatoarei Naomi Osaka, crede ca desenul nu este rasist. continuă pe Adevărul

SERENA WILLIAMS a facut SCANDAL US Open! Si-a varsat nervii pe arbitru: ESTE revoltator

Jucatoarea Serena Williams a lansat acuzatii grave dupa finala pierduta la US Open. Ea precizat ca a fost sanctionata pe nedrept in timpul meciului de catre arbitrul de scaun si ca nu a trisat.

E o rusine!: Doi jurnalisti de marca au desfiintat-o pe Serena Williams pentru iesirea ei de la US Open. Ce au scris

Serena Williams a fost tratata ca un erou de publicul de pe Arthur Ashe si de majoritatea jurnalistilor americani. Inclusiv fostii si actualii jucatori au sarit in apararea ei. Au existat insa si oameni care au indraznit sa o critice pe Williams.

Serena Williams si-a aflat pedeapsa de la WTA, dupa criza de nervi din finala US Open

Serena Williams si-a aflat pedeapsa primita de la WTA, dupa iesirile nervoase din finala de la US Open, pierduta in fata lui Naomi Osaka. WTA a amendat-o pe Serena cu 10. 000 de dolari pentruca l-a numit.

Serena Williams pierde finala de la US Open cu Naomi Osaka si a facut circ pe teren. Amenintari si tipete la adresa arbitrului de scaun

In varsta de doar 20 de ani si aflata la prima ei finala majora din cariera, japoneza Naomi Osaka a furnizat surpriza prin victoria obtinuta in fata americancei Serena Williams chiar la New York. Meciul a fost marcat de disputa dintre Serena si arbitrul din scaun.

Serena Williams pierde finala de la US Open cu Naomi Osaka. Amenintari si tipete la adresa arbitrului de scaun

In varsta de doar 20 de ani si aflata la prima ei finala majora din cariera, japoneza Naomi Osaka a furnizat surpriza prin victoria obtinuta in fata americancei Serena Williams chiar la New York. Meciul a fost marcat de disputa dintre Serena si arbitrul din scaun.

Serena Williams pierde finala de la US Open. Naomi Osaka e noua campioana

Serena Williams 36 de ani, 26 WTA) a pierdut finala de la US Open in fata lui Naomi Osaka 20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, dupa un meci incendiar. in debutul setului doi, Serena a primit avertisment de la arbitrul .

Publicatia australiana The Herald Sun nu considera rasist desenul n care este caricaturizata Serena Williams

Tabloidul The Herald Sun cu sediul la Melbourne, care a publicat caricatura semnata de Mark Knight in care o infatiseaza Serena Williams distrugand racheta pe teren in finala de la U. Open pierduta in fata jucatoarei Naomi Osaka, crede ca desenul nu este rasist.

Martina Navratilova, dupa scandalul facut de Serena Williams: Fiind niste modele pentru noua generatie, jucatorii sa se ntrebe: sunt suficient de fair-play, mi respect ndeajuns rivalii?

Episodul din finala de la US Open dintre Serena Williams si arbitrul Carlos Ramos a facut inconjurul lumii, iar multe nume influente din lumea tenisului si-au spus parerea despre acest incident. Iesirea ei nu este in regula n. r. a Serenei). Fiind niste modele pentru noua generatie, jucatorii sa se intrebe: sunt suficient de fair-play, imi respect indeajuns rivalii?, a fost de parere Martina Navratilova, castigatoare a 18 turnee de Grand Slam.

Un caricaturist australian pune gaz pe foc in scandalul cu Serena Williams

Mark Knight, caricaturist la publicatia australiana Herald Sun, a portretizat intr-o nota de umor caracteristica una dintre scenele care au avut-o in prim plan pe Serena Williams in finala de la US Open cu Naomi Osaka.

Un desenator australian este criticat dur pentru o caricatura n care a nfatisat-o pe Serena Williams

Un caricaturist australian este criticat dur pentru un desen in care a reprezentat-o pe Serena Williams, el fiind acuzat in special de J. Rowling, autoarea seriei Harry Potter, ca s-a folosit de de 'figuri de stil rasiste si sexiste', relateaza AFP, conform News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )