Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un caricaturist australian pune gaz pe foc in scandalul cu Serena Williams

Online Sport Online Sport,
Un caricaturist australian pune gaz pe foc in scandalul cu Serena Williams

Mark Knight, caricaturist la publicatia australiana Herald Sun, a portretizat intr-o nota de umor caracteristica una dintre scenele care au avut-o in prim plan pe Serena Williams in finala de la US Open cu Naomi Osaka. continuă pe Online Sport

Un desenator australian, criticat dur dupa o caricatura cu Serena Williams

O caricatura reprezentand-o pe jucatoarea de tenis Serena Williams i-a adus realizatorului sau, un desenator australian, un val de critici, printre care si cele formulate de scriitoarea J. Rowling, autoarea.

Cea mai titrata jucatoare din istorie o pune la colt pe Serena Williams. Declaratie dura la adresa americancei

Serena Williams a fost criticata dur dupa iesirile pe care le-a avut in timpul finalei de la US Open, pe care a pierdut-o in fata japonezei Naomi Osaka.

Un desenator australian este criticat dur pentru o caricatura n care a nfatisat-o pe Serena Williams

Un caricaturist australian este criticat dur pentru un desen in care a reprezentat-o pe Serena Williams, el fiind acuzat in special de J. Rowling, autoarea seriei Harry Potter, ca s-a folosit de de 'figuri de stil rasiste si sexiste', relateaza AFP, conform News. ro.

Serena Williams, AMENDATA de WTA dupa SCANDALUL MONSTRU din finala US Open. Cat trebuie sa plateasca americanca (VIDEO)

Serena Williams si-a primit pedeapsa dupa scandalul imens pe care l-a facut in finala US Open. Organizatorii au amendat-o pe americanca cu 17. 000 de dolari pentru cele 3 incalcari ale regulamentului din timpul f.

Martina Navratilova, dupa scandalul facut de Serena Williams: Fiind niste modele pentru noua generatie, jucatorii sa se ntrebe: sunt suficient de fair-play, mi respect ndeajuns rivalii?

Episodul din finala de la US Open dintre Serena Williams si arbitrul Carlos Ramos a facut inconjurul lumii, iar multe nume influente din lumea tenisului si-au spus parerea despre acest incident. Iesirea ei nu este in regula n. r. a Serenei). Fiind niste modele pentru noua generatie, jucatorii sa se intrebe: sunt suficient de fair-play, imi respect indeajuns rivalii?, a fost de parere Martina Navratilova, castigatoare a 18 turnee de Grand Slam.

Dupa scandalul din finala US Open, Serena Williams si-a pus la punct si antrenorul: Nu il inteleg

Serena Williams s-a suparat si pe antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, dupa cele intamplate in timpul si dupa finala pierduta cu Naomi Osaka la US Open.

Ce pedeapsa a primit Serena Williams dupa scandalul din finala US Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a fost sanctionata cu o amenda de 17. 000 de dolari in urma celor trei avertismente primite in finala feminina a turneului US Open, sambata, la New York, in care.

Publicatia australiana The Herald Sun nu considera rasist desenul n care este caricaturizata Serena Williams

Tabloidul The Herald Sun cu sediul la Melbourne, care a publicat caricatura semnata de Mark Knight in care o infatiseaza Serena Williams distrugand racheta pe teren in finala de la U. Open pierduta in fata jucatoarei Naomi Osaka, crede ca desenul nu este rasist.

Autorul caricaturii cu Serena Williams se apara: Am desenat-o asa cum este, o femeie afro-americana solida

Tabloidul australian The Herald Sun, care a publicat caricatura semnata de Mark Knight in care o infatiseaza Serena Williams distrugand racheta pe teren in finala de la U. Open pierduta in fata jucatoarei Naomi Osaka, crede ca desenul nu este rasist.

SERENA WILLIAMS a facut SCANDAL US Open! Si-a varsat nervii pe arbitru: ESTE revoltator

Jucatoarea Serena Williams a lansat acuzatii grave dupa finala pierduta la US Open. Ea precizat ca a fost sanctionata pe nedrept in timpul meciului de catre arbitrul de scaun si ca nu a trisat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )