Libnet.ro
UNICEF

22:01

Cu cat il plateste Simona Halep pe antrenorul Darren Cahill. Suma importanta pe care si-a trecut-o australianul in conturi in 2018

B1 B1,
Cu cat il plateste Simona Halep pe antrenorul Darren Cahill. Suma importanta pe care si-a trecut-o australianul in conturi in 2018

Prima jumatate a anului nu a fost unul de mare succes doar pentru Simona Halep, ci si pentru antrenorul sau, Darren Cahill. Tehnicianul australian a castigat in aceste 6 luni nu mai putin de 1. 247 de. continuă pe B1

Darren Cahill vorbeste despre momentele tensionate dintre el si Simona Halep: Am avut si cateva ciocniri, m-am gandit sa renunt la colaborare

Australianul Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre relatia cu jucatoarea noastra, relatie care a cunoscut suisuri si coborasuri.

Darren Cahill, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre mentalitatea romanilor: De-abia au scapat de comunism. Simona a avut o PRESIUNE ENORMA pe umeri

Darren Cahill, antrenorul care a dus-o pe Simona Halep in fruntea ierarhiei mondiale, le-a vorbit australienilor despre mentalitatea romanilor, precum si despre presiunea pe care a resimtit-o sportiva din Constanta.

Ti se face pielea de gaina! Darren Cahill le-a povestit australienilor despre Simona Halep si despre Romania

Darren Cahill a condus-o pe Simona Halep catre castigarea primului ei Grand Slam, cel de la Roland Garros, de anul acesta.

Premii uriase la Wimbledon. Cat poate incasa Simona Halep daca repeta performanta de la Roland Garros

Simona Halep este campioana de la Roland Garros, unde a castigat primul titlu de Grand Slam din cariera ei si va pleca din postura de principala favorita si la Wimbledon.

WTA: Simona Halep, a 33-a saptamna pe locul 1 - Romnia are sase jucatoare n TOP 100

Cu 7970 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine si in aceasta saptamana a 33-a din cariera) pe locul intai in clasamentul WTA. Romania se poate lauda cu nu mai putin de sase fete in TOP 100: Halep, Buzarnescu, Begu, Cirstea, Niculescu si Bogdan.

Asociatia romnilor din strainatate va depune plngere contra Charlie Hebdo: Si-a permis sa se atinga de Simona Halep

Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) vor sa depuna o plangere penala impotriva publicatiei franceze Charlie Hebdo, care a publicat zilele trecute o caricatura cu Simona Halep. Presedintele FADERE spune ca depune plangerea pentru ca si-au permis sa se atinga de Halep, transmite Mediafax.

SCANDALUL caricaturii cu SIMONA HALEP ajunge in PARLAMENTUL EUROPEAN: Suntem tratati ca ruda saraca

Vicepresedintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pascu a reactionat dur in scandalul provocat de publicatia francezi Charlie Hebdo care a jignit-o pe Simona Halep printr-o caricatura primita cu critici.

Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

Romanii au reactionat pe pagina de Facebook a publicatiei Charlie Hebdo dupa aparitia unei caricaturi cu Simona Halep tinand in mana cupa castigata in cadrul turneului de la Roland Garros, cu mesajul fier.

Simona Halep, desenata de francezi ca o tiganca in cautare de fier vechi

Mare scandal s-a iscat dupa publicarea unei caricaturi in saptamanalul de satira Charlie Hebdo! Acesta include o caricatura ce o prezinta pe Simona Halep tinand in maini trofeul Roland Garros, precum o tiganca ce striga Fiare vechi.

Simona Halep - omul saptamanii

Titlul acestui text vrea sa sublinieze ca aici se va trata despre evenimentele ultimei saptamani. Altfel, Simona Halep este nu numai omul saptamanii, nu numai omul anului, dar si, sunt convins, omul deceniului. Un titlu la Rolard Garros, la fete, a fost obtinut numai de catre Virginia Ruzici, dar aceasta nu a reusit sa ocupe prima pozitie a clasamentului mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )