Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cum a fost surprinsa Simona Halep la vestiar. N-am cum sa alerg - FOTO

Antena3 Antena3,
Cum a fost surprinsa Simona Halep la vestiar. N-am cum sa alerg - FOTO

Simona Halep inca mai probleme la glezna accidentata la Australian Open. Halep a intrat la recuperare imediat dupa partida de joi impotriva jucatoarei letone Anastasija Sevastova, 6-4, 6-3. Simona Halep a. continuă pe Antena3

Simona Halep: Am simtit durere in fiecare zi, dar azi a fost prea mult. Am decis sa ma opresc

Simona Halep a declarat, vineri, ca a simtit durere la piciorul drept in fiecare zi in aceasta saptamana si ca a fost surprinsa sa poata juca si castiga trei meciuri la Qatar Open. Sunt surprinsa.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-4, 6-3/ Halep, calificare la pas in sferturi - Aproape de nivelul maxim

Simona Halep a avut nevoie o ora si sase minute pentru a-si trece in cont a cincea victorie consecutiva in fata letonei Anastasija Sevastova 15 WTA, favorita numarul 13). A fost 6-4, 6-3 pentru numarul 2 WTA, care si-a asigurat astfel prezenta in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Doha. Se actualizeaza.

FOTO Simona Halep, pentru prima data in echipament Nike. Cum a fost ea imbracata de concernul american

Simona Halep a debutat in turul secund la Doha, in meciul cu Ekaterina Makarova ea fiind pentru prima data imbracata de Nike.

Halep simte ca a fost inselata: Simona a rabufnit, in premiera, la adresa lui Wozniacki dupa finala pierduta la Melbourne

Simona Halep 2 WTA) si-a controlat emotiile, imediat dupa ce a pierdut a treia finala de Grand Slam din cariera. Daca dupa meci, romanca a avut numai cuvinte frumoase la adresa adversarei, acum, la trei saptamani distanta, ea si-a mai schimbat discursul.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha, imediat dupa ce se calificase in semifinala !

Abia calificata, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Doha, Simona Halep a fost nevoita sa se.

Simona Halep si Roger Federer, aproape de o performanta ISTORICA. Amandoi sunt la un pas sa... (FOTO)

Simona Halep si Roger Federer sunt foarte aproape de o performata istorica. Doar cinci astfel de cazuri au mai fost inregistrate pana acum in istoria tenisului mondial. Cei doi pot deveni in acelasi.

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci cu emotii pentru Halep la Doha

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a primit un wildcard pentru turneul WTA de la Dubai, programat intre 19 si 24.

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, din cauza unei accidentari

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Doha, in urma accidentarii suferite in meciul cu americanca Catherine Bellis, din sferturile de finala, anunta News. ro. Halep a invins-o vineri, in sferturi, pe Catherine Bellis cu scorul de 6-0, 6-4 si ar fi urmat sa o intalneasca, in semifinale, pe Garbine Muguruza. Halep nu va evolua nici saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier de la Dubai, la care primise un wild card.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Catherine Bellis 6-0, 6-4/ Halep, calificata in semifinale - Duel cu Garbine Muguruza

In ciuda scorului categoric 6-0, 6-4), Simona Halep nu a avut deloc o misiune usoara in fata americancei Catherine Bellis locul 48 WTA), jucatoare venita din calificari. Dupa un prim set in care i-a predat o adevarata lectie de tenis sportivei in varsta de 18 ani, Simona a scazut nivelul jocului in actul secund, a gresit mai mult, iar Bellis a profitat si a pus-o de multe ori in dificultate. Halep a gestionat insa cu inteligenta punctele importante din finalul partidei si s-a impus dupa o ora si 22 de minute de joc, asigurandu-si astfel un loc in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de Doha.

SIMONA HALEP-CATHERINE BELLIS LIVE la Doha ONLINE STREAM DIGISPORT VIDEO. Meci mai dificil decat pare

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3. 000 dolari, dupa ce a invins-o pe le.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )