Libnet.ro
UNICEF

10:45

Darren Cahill, declaratii memorabile despre Simona Halep:O iubesc de nu mai pot!

Antena3 Antena3,
Darren Cahill, declaratii memorabile despre Simona Halep:O iubesc de nu mai pot!

Simona Halep si Darren Cahill au o relatie minunata, fapt recunoscut si accentuat de antrenorul australian al liderului WTA. Cand Simona a castigat la Roland Garros a fost una dintre cele mai fericite. continuă pe Antena3

O iubesc de nu mai pot!Darren Cahill face declaratii memorabile despre Simona Halep

Simona Halep si Darren Cahill au o relatie minunata, fapt recunoscut si accentuat de antrenorul australian al liderului WTA.

Cum a reusit Darren Cahill sa o puna pe linia de plutire pe Simona Halep, intr-un moment delicat al meciului cu Sloane Stephens

Simona Halep s-a impus in finala turneului de la Montreal, unde a invins-o pe americanca Sloane Stephens, dupa un meci magistral, incheiat in trei seturi.

Declaratii in premiera ale lui Darren Cahill despre Simona Halep: Nu va fi perfecta si nu imi doresc asta

Darren Cahill a vorbit la Cncinnati despre colaborarea lui cu Simona Halep, al treilea lider mondial in tenis pe care il antreneaza, dupa Andre Agassi si Leyton Hewitt.

Gigi Becali, DEZVALUIRI INCENDIARE despre Simona Halep: MA ROG iN LACRIMI pentru ea. CE A PATIT sportiva noastra

Gigi Becali a povestit, luni, ca a urmarit finala Simonei Halep de la Montreal in paralel cu meciul FCSB de la Medias. El a dezvaluit ca s-a rugat pentru liderul WTA, asa cum face, de obicei, pentru echipa pe.

DARREN CAHILL a vorbit despre experienta cu SIMONA HALEP: A fost cea mai frumoasa zi din viata mea

Antrenorul Somonei Halep, Darren Cahil, a povestit ca a trait una dintre cele mai frumoase experiente in ziua in care eleva sa a castigat turneul de la Roland Garros. Am spus dupa victoria ei de la Paris.

Halep, dialog plin de nervi cu Darren Cahill: Simona, uluita de cat de prost a putut sa joace cu Tomljanovici

La finalul primului set cu Ajla Tomljanovici 58 WTA), Simona Halep a cerut pentru prima data interventia antrenorului sau.

Halep, inspirata de cel mai bun jucator al lumii: Darren Cahill a dezvaluit cine a devenit un model de urmat pentru Simona

In ultimul an si jumatate, Simona Halep s-a reinventat. A renuntat la crizele de nervi de pe teren, a gestionat excelent momentele dificile si a castigat primul Grand Slam din cariera.

Simona Halep a fost la un pas sa se retraga de la Rogers Cup: Dupa meciul cu Pavlyuchenkova, am vorbit cu Darren si i-am spus ca nu mai pot

Simona Halep a vorbit, intr-un interviu pentru WTA Insider, despre performanta sa de la Rogers Cup, acolo unde a cucerit duminica al 18-lea titlu din cariera. Liderul mondial a avut parte de o partida maraton la debutul de la Montreal, iar la cateva ore distanta a fost nevoita sa intre din nou pe teren pentru duelul din optimi, dupa ce programul meciurilor a fost dat peste cap de ploaie. Dupa ce am jucat trei ore si jumatate cu Pavlyuchenkova, am vorbit cu Darren si i-am spus ca nu mai pot. Am crezut ca ma voi retrage, a spus Halep.

SONDAJ Simona Halep: fara scandari politice la tenis. Cum priviti cererea ei?

Simona Halep a reactionat, duminica, dupa ce unii fani din tribunele terenului de la Monreal au scandat impotriva PSD, in timpul finalei Rogers Cup, pe care a castigat-o. Va rog sa respectati aceasta incapere, pentru ca e mult prea deosebita pentru astfel de lucruri, a spus ea la festivitatea de premiere. Ce crezi despre apelul Simonei Halep?Participa la sondajul HotNews. ro.

Simona Halep, DEZVALUIRE de ULTIM MOMENT: Cine o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc

Simona Halep a vorbit despre adversara sa din finala de la Montreal, Sloane Stephens. Lidera clasamentului mondial a dezvaluit ca americanca o face sa joace mai bine de fiecare data cand se intalnesc. Ambele.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )