Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO Novak Djokovici a dezvaluit care este cel mai important trofeu din viata lui. Liderul ATP intr-o ipostaza rara

Adevărul Adevărul,
FOTO Novak Djokovici a dezvaluit care este cel mai important trofeu din viata lui. Liderul ATP intr-o ipostaza rara

Novak Djokovici a castigat Australian Open, primul turneu de Grand Slam din acest an, stabilind un nou record al acestei competitii. continuă pe Adevărul

Parintele Calistrat: Daca faci asta este cel mai mare blestem si cel mai mare pacat!

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmarit de aproape 450. 000 de oameni, preotul posteaza.

Pretul energiei din Romnia este cel mai mic din regiune, duminica, nsa importurile continua

Energia electrica pe piata spot din Romania este, duminica, cea mai ieftina dintre tarile din regiune cu care tara noastra este cuplata, insa importurile continua, potrivit datelor OPCOM si Transelectrica, analizate de Agerpres.

Top 10 bancuri cu romani si unguri. Care este cel mai vandut produs alimentar in Tinutul Secuiesc

In categoria bancurilor etnice, cele cu ungurii sunt printre cele mai amuzante. Va prezentam o selectie cu zece bancuri care au in prim plan, deopotriva, romani si unguri.

DigiSport: M-a ajutat foamea!. Tiriac a dezvaluit prin ce momente a trecut nainte sa ajunga cel mai bogat romn

Ion Tiriac a dezvaluit prin ce momente dificile a trecut in tinerete, cu mult timp inainte sa ajunga cel mai bogat roman. Miliardarul a anuntat care au fost primele comerturi pe care le-a facut.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 IANUARIE Medlife - liderul randamentelor din BET si BET-XT

Actiunile grupului medical Medlife M), care au inregistrat o apreciere de 4,33%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 23 - 30 ianuarie, reprezinta titlurile cu cel mai bun randament din cadrul indicilor BET si BET-XT, in perioada mentionata.

Preturile petrolului au atins cel mai ridicat nivel din 2019

Preturile petrolului au atins luni cel mai ridicat nivel din 2019, ca urmare a efectului masurilor OPEC de reducere a productiei si a sanctiunilor americane impotriva Venezuelei.

Maroon 5 a oferit cel mai slab show la Super Bowl din ultimii ani? VIDEO

Maroon 5 a fost trupa aleasa sa concerteze in pauza finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl, alaturi de Travis Scott si Big Boi. Multi considera ca a fost cel mai slab show din ultimii ani. Iata inregistrarea! .

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine! Are centura cu patru benzi

Oradea a fost declarat orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta intr-un top realizat de Storia. Cele mai sigure zone ale orasului sunt Calea Aradului, Nufarul si Centrul Civic. in realizarea topului au.

Aurul a ajuns la cel mai mare nivel din aprilie 2017

Banca Nationala a Romaniei a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7517 lei, o crestere de 0,36% fata de nivelul atins joi. Aurul a urcat pana la cel mai ridicat nivel din aprilie 2017 pana in preze.

VIDEO Cum pot face elevii nevazatori programare. Totul a pornit de la Rohan, baiatul meu care este orb si care e interesat foarte mult de programare

Cateva dispozitive ovale si albe de mici dimensiuni, fiecare dotat cu un buton, legate prin niste fire albe la un computer, si programarea devine o treaba serioasa pentru elevii cu probleme de vedere, care invata astfel folosindu-si simtul tactil. Cel putin asa a gandit Cecily Morrison, cercetatoare la Microsoft, care a lucrat timp de patru ani pentru programul Code Jumper, ce va fi folosit de catre elevii cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani in scolile normale sau speciale din Marea Britanie si din intreaga lume. Corespondenta din Londra).

ştiri din Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )