Libnet.ro
UNICEF

10:00

O iubesc de nu mai pot!Darren Cahill face declaratii memorabile despre Simona Halep

Adevărul Adevărul,
O iubesc de nu mai pot!Darren Cahill face declaratii memorabile despre Simona Halep

Simona Halep si Darren Cahill au o relatie minunata, fapt recunoscut si accentuat de antrenorul australian al liderului WTA. continuă pe Adevărul

Darren Cahill, declaratii memorabile despre Simona Halep:O iubesc de nu mai pot!

Simona Halep si Darren Cahill au o relatie minunata, fapt recunoscut si accentuat de antrenorul australian al liderului WTA. Cand Simona a castigat la Roland Garros a fost una dintre cele mai fericite.

Declaratii in premiera ale lui Darren Cahill despre Simona Halep: Nu va fi perfecta si nu imi doresc asta

Darren Cahill a vorbit la Cncinnati despre colaborarea lui cu Simona Halep, al treilea lider mondial in tenis pe care il antreneaza, dupa Andre Agassi si Leyton Hewitt.

Simona Halep a fost la un pas sa se retraga de la Rogers Cup: Dupa meciul cu Pavlyuchenkova, am vorbit cu Darren si i-am spus ca nu mai pot

Simona Halep a vorbit, intr-un interviu pentru WTA Insider, despre performanta sa de la Rogers Cup, acolo unde a cucerit duminica al 18-lea titlu din cariera. Liderul mondial a avut parte de o partida maraton la debutul de la Montreal, iar la cateva ore distanta a fost nevoita sa intre din nou pe teren pentru duelul din optimi, dupa ce programul meciurilor a fost dat peste cap de ploaie. Dupa ce am jucat trei ore si jumatate cu Pavlyuchenkova, am vorbit cu Darren si i-am spus ca nu mai pot. Am crezut ca ma voi retrage, a spus Halep.

Criza de vagoane de la CFR devine insuportabila. Creste numarul celor care nu si mai pot cumpara nici bilet fara loc si n unele trenuri pasagerii abia au loc n picioare

Criza de vagoane de la CFR Calatori atinge maximul in aceste zile cand mii de oameni se indreapta catre litoral. Daca la cateva trenuri sezoniere ce au peste 10 vagoane se mai pot gasi locuri, la alte trenuri care circula sute de kilometri lucrurile sunt grave daca pornesc la drum cu doua-trei vagoane. Ministrul Transporturilor spunea in iulie ca se doreste cumpararea a 100 de automotoare Desiro, iar CFR anunta pe 13 august ca s-au atribuit 4 acorduri-cadru de achizitie pentru repararea a 371 de vagoane. O solutie nu se intrevede insa pe termen scurt.

DARREN CAHILL a vorbit despre experienta cu SIMONA HALEP: A fost cea mai frumoasa zi din viata mea

Antrenorul Somonei Halep, Darren Cahil, a povestit ca a trait una dintre cele mai frumoase experiente in ziua in care eleva sa a castigat turneul de la Roland Garros. Am spus dupa victoria ei de la Paris.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )