Libnet.ro
UNICEF

11:15

Moment delicat intre Simona Halep si Cahill la Indian Wells: Ce vei face in setul trei? Asta e tot?

Antena3 Antena3,
Moment delicat intre Simona Halep si Cahill la Indian Wells: Ce vei face in setul trei? Asta e tot?

Dupa un set secund in care a refuzat on court coachingul, Halep l-a chemat pe Cahill in debutul decisivului. Simona a parut extrem de reticenta la mesajul transmis de australian. Iata dialogul initial. continuă pe Antena3

VIDEO Ce lovitura! Simona Halep este in optimi la Indian Wells, dar punctul meciului si al zilei i-a apartinut americancei de 19 ani

Simona Halep a avut mult de furca in partida cu americanca de 19 ani, Caroline Dolehide, pe care a invins-o in trei seturi.

CTP, dupa calificarea Simonei Halep in semifinale la Indian Wells: Mi-a intins si mie nervii in noaptea asta!. Ce concluzie a tras jurnalistul despre jocul romancei

Cristian Tudor Popescu a urmarit cu sufletul la gura confruntarea dintre Simona Halep si Petra Martici si a tras concluziile de rigoare.

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Indian Wells (7-5, 6-1 cu Qiang Wang) - Magicianul Darren Cahill

Usor iritata de multele greseli nefortate, Simona a apelat in criza de idei) la ajutorul lui Darren Cahill, in momentul in care Qiang Wang China - 55 WTA), conducea cu 5-4 in primul set. Din acel moment, lucrurile s-au schimbat exponential, australianul reusind sa potoleasca demonii din mintea liderului mondial. Halep a mai pierdut un singur game, victoria conturandu-se intr-o ora si 15 minute 7-5, 6-1). Simona este in sferturi la Indian Wells Premier Mandatory), faza a competitie unde o va intalni pe Petra Martic Croatia, 51 WTA). Se actualizeaza.

VIDEO Simona Halep e in sferturi la Indian Wells! Romanca, resuscitata din nou de interventia lui Darren Cahill

Simona Halep a trecut in optimile turneului de la Indian Wells de chinezoaica Qiang Wang, scor 7-5, 6-1, dupa un meci care a durat o ora si 16 minute.

Simona Halep in semifinale la Indian Wells dupa o revenire fabuloasa in decisiv

Condusa cu 3-1 in setul decisiv al meciului cu Petra Martic si in conditiile unui vant care a dat peste cap toate calculele hartiei, Simona Halep a revenit in stil de mare campioana si a castigat meciul dupa cinci game-uri la rand, cu 6-4, 6-7 5), 6-3.

Simona Halep, VICTORIE la Indian Wells. Romanca s-a calificat in semifinale

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells dupa ce a trecut de Petra Martici in trei seturi, scor 6-4, 6-7, 6-3. Am luptat, refuzat sa pierd si am castigat. A fost greu cu vantu.

VIDEO Simona Halep e in semifinale la Indian Wells dupa o inclestare teribila

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells dupa ce a trecut de Petra Martici in trei seturi, scor 6-4, 6-7, 6-3.

Simona Halep, in sferturi la Indian Wells. Victorie in doua seturi in fata lui Qiang Wang. Cu cine se va duela jucatoarea noastra pentru un loc in semifinale

Simona Halep, numarul unu WTA, e in sferturi la Indian Wells. Sportiva noastra a invins-o, marti, in optimile de finala ale competitiei californiene pe chinezoaica Qiang Wang, locul 55 in ierarhia feminina.

Calificare cu emotii pentru Simona Halep in optimile Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari,.

Simona Halep, in optimi la Indian Wells. Victorie cu emotii, dupa ce liderul mondial a fost DOMINAT TOTAL in primul set (VIDEO)

Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California). Calificarea a fost una muncita, in urma unui meci lung, impotriva americancei Caroline Dolehide 19.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )