Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactie virulenta a lui Ion Tiriac, dupa ce Simona Halep a pierdut primul loc in clasamentul tenisului feminin

Adevărul Adevărul,
Reactie virulenta a lui Ion Tiriac, dupa ce Simona Halep a pierdut primul loc in clasamentul tenisului feminin

Ion Tiriac a oferit prima reactie dupa ce Simona Halep nu mai este liderul tenisului feminin, romanca cazand pe locul 3 WTA dupa Australian Open. continuă pe Adevărul

Ion Tiriac despre Simona Halep: Are un mare handicap

Omul de afaceri Ion Tiriac a abordat, joi seara, intr-o emisiune de televiziune mai multe subiecte printre care si cel al prezentei Simonei Halep in fruntea tenisului mondial.

Ion Tiriac: Dupa parerea mea, DNA-ul ne-a nenorocit

Ion Tiriac a vorbit, joi, la 100 de minute, despre cele doua proiecte uriase ale sale, de minimum 100 de milioane de euro, care sunt in acest moment blocate de statul roman. Stire in curs de.

Ion Tiriac TUNA SI FULGERA dupa ce Simona Halep a ajuns pe 3 in LUME: M-am uitat la ea, nu e julita, n-are nimic. Are un mare HANDICAP

Ion Tiriac, un cunoscut sfatuitor al Simonei Halep, a rabufnit dupa ce jucatoarea din Romania a cazut pe a treia pozitie a lumii in circuitul feminin de tenis, potrivit gsp. ro. Atentie! Simona a stat un.

Ion Tiriac: De asta nu candidez la presedintie

Ion Tiriac a dezvaluit, joi, la 100 de minute, de ce nu vrea sa candideze la presedintie. Citeste si: Ion Tiriac: Dupa parerea mea, DNA-ul ne-a nenorocit Eu nu pot sa candidez nici macar sa fiu.

Ion Tiriac: E de necrezut ca Romania nu este in Schengen

Ion Tiriac a afirmat. joi, la 100 de minute, ca e denecrezut ca Romanania nu este inca in Schengen. Citeste si: Ion Tiriac: Dupa parerea mea, DNA-ul ne-a nenorocit Magnatul spune ca guvernele au.

Ion Tiriac, Simona Halep si locul 1 WTA: Si daca va cadea pe 33, ce se ntmpla? Acum toti se pricep la tenis

Dupa incheierea Australian Open, Simona Halep a cedat locul intai din clasamentul WTA, jucatoarea noastra fiind depasita de Petra Kvitova 2) si Naomi Osaka 1). in stilu-i caracteristic, Ion Tiriac a comentat acest lucru: Si daca va cadea pe 33, ce se intampla? Acum toti se pricep la tenis.

Ion Tiriac pregateste o noua LOVITURA: Vrea sa organizeze cel mai mare turneu de tenis feminin din Romania! Ce premii va acorda si unde ar putea avea loc competitia

Ion Tiriac pare sa se fi reorientat dupa ce a mutat in Ungaria turneul masculin de la Bucuresti BRD Nastase Tiriac Trophy) din cauza inchiderii Arenelor BNR. Omul de afaceri, care este si patronul.

Guvernul a aprobat schema de ajutor de stat care l-ar avantaja pe Ion Tiriac pentru construirea de gradinite cu profil sportiv

Guvernul a stabilit miercuri, printr-un Memorandum, instituirea schemei de minimis de 500 de milioane de euro privind Programul gROwth - investim in copii, investim in viitor, prin care va sustine construirea, amenajarea si dotarea a 1000 de gradinite cu profil sportiv. Este un ajutor de stat de care ar fi interesat omul de afaceri Ion Tiriac. in luna decembrie, intrebat daca a discutat despre aceasta schema cu omul de afaceri Ion Tiriac, Darius Valcov, consilierul premierului, a raspuns: Unele idei le-am discutat.

Ion Tiriac relateaza o discutie incredibila cu un securist

Ion Tiriac a povestit, joi, la 100 de minute, ce i-a raspuns unui securist, in anii 60, care l-a intrebat ce a facut acasa la presedintele Kennedy. Citeste si: Tiriac a aflat de la Antena 3 ca a fost.

SONDAJ. Cine credeti ca ar fi un presedinte mai bun al Romaniei? Klaus Iohannis sau Ion Tiriac?

Omul de afaceri Ion Tiriac a explicat aseara, la Antena 3, de ce nu vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din Romania, desi despre aceasta varianta se vorbeste de 30 de ani. Eu nu pot sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )