Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Doha

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Doha

Revenita in circuitul mondial WTA dupa Australian Open si meciurile de la Fed Cup, Simona Halep debuteaza miercuri la Doha. continuă pe Online Sport

Halep isi afla prima adversara la Doha: inca o retragere neasteptata. De ce vedetele refuza sa joace in Qatar

Simona Halep 3 WTA), favorita principala la Doha, va debuta direct in turul II. Astfel, va fi mai odihnita dupa un weekend incarcat in Fed Cup.

Halep isi incepe aventura la Doha: S-a anuntat ora meciului cu Tsurenko. Cu cine va juca Simona in caz de calificare

Simona Halep 3 WTA) e favorita principala la Doha, dupa ce nume grele, in frunte cu Osaka 1 WTA) si Wozniacki 10 WTA) s-au retras, iar detinatoarea trofeului, Petra Kvitova 2 WTA), nici nu s-a inscris.

Simona Halep: Acord aceeasi importanta FedCup ca si unui turneu de Grand Slam

Simona Halep a declarat, marti, la Doha, ca meciurile din FedCup si cele de la un Grand Slam sunt la fel de importante pentru ea. Halep a mai spus ca se simte foarte bine la Doha, unde in urma cu cinci ani a castigat turneul.

Halep si-a aflat adversara. Pe cine va intalni romanca in optimile Qatar Open

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, este direct acceptata in turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Doha, cu premii de 900. 000 de dolari. in optimi, ea va evolua cu Lesia.

WTA Doha: Simona Halep, duel cu Lesia Tsurenko sau Caroline Garcia, n turul secund/ Mihaela Buzarnescu o ntlneste pe Jelena Ostapenko, n primul tur

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, este direct acceptata in turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Doha. in optimi, ea va evolua cu invingatoarea din meciul Caroline Garcia Franta/19 WTA) vs Lesia Tsurenko Ucraina/24 WTA).

Federatia Franceza de Tenis: Romania a reusit sa invinga Cehia; Simona Halep va fi adversara frantuzoaicelor

Romania a reusit performanta de a invinge Cehia, iar Simona Halep va fi adversara frantuzoaicelor, a scris Federatia Franceza de Tenis. Semifinala se va disputa in Franta, la 20 si 21 aprilie.

VIDEO De pus n rama: Reactia echipei noastre imediat dupa mingea de meci - Simona Halep, prima care a sarit n teren

Bucuria victoriei nu se compara cu nimic, indiferent cat suferit pana ai ajuns acolo. Monica Niculescu si Irina Begu au adus punctul fericirei, iar Romania a trecut de Cehia 3-2), chiar la ea acasa. Finalul de meci a fost unul dramatic, cu multa tensiune, iar reactia de la punctul castigator este memorabila. Simona Halep si restul echipei au sarit sa le imbratiseze pe fetele care au dus Romania in semifinalele FedCup duel cu Franta).

Simona Halep, prima reactie dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova: Mi-au dorit foarte mult sa castig. Am incercat sa ma apar foarte bine

Simona Halep, numarul 3 mondial, a invins-o duminica, in trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova 5 WTA), iar echipa de Fed Cup a Romaniei conduce Cehia cu scorul de 2-1 dupa primele trei partide ale.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa cea de-a doua partida a intalnirii de Fed Cup Cehia - Romania, ca a practicat un tenis de calitate in meciul.

Simona Halep aduce Romania la egalitate cu Cehia dupa prima zi (1-1)

Romania se afla la egalitate cu Cehia dupa prima zi a confruntarii de la Ostrava din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup, aceasta dupa ce Simona Halep a invins-o in doua seturi pe Katerina Siniakova, cu 6-4, 6-0.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2087 seconds )