Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep: Nu sunt intr-o stare perfecta. Trebuie sa fiu increzatoare ca totul va fi ok

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Nu sunt intr-o stare perfecta. Trebuie sa fiu increzatoare ca totul va fi ok

Simona Halep a declarat, miercuri, dupa victoria din turul al doilea al Qatar Open, primul meci jucat dupa Australian Open, ca nu este intr-o stare perfecta din punct de vedere fizic, dar este foarte. continuă pe Antena3

Simona Halep ramane pe locul 2 in clasamentul WTA. Pe ce locuri sunt Sorana Cirstea si Irina Begu

Simona Halep ramane pe locul al doilea in clasamentul WTA, in aceasta saptamana, cu 7. 616 puncte, la.

Simona Halep are un nou plan pentru 2018: Sunt decisa sa ma tin de el!

Simona Halep a inceput bine anul 2018, castigand turneul de la Shenzhen si jucand finala la Australian Open, iar jocul sau a fost consistent la ambele turnee.

Simona Halep, jignita grosolan: Ea, saraca, n-a invatat nici sa citeasca si sa scrie.Un copil de clasa a doua se exprima mai bine

Simona Halep a avut parte de cuvinte grele, chiar daca performantele sportive pe care le are sunt practic imposibil de contestat.

FOTO Raceala evidenta intre Simona Halep si Sorana Cirstea la meciul de FED Cup contra Canadei. De ce nu se inghit deloc primele jucatoare de tenis ale tarii

Simona Halep si Sorana Cirstea sunt cele mai bune jucatoare de tenis din ultimul deceniu pe care le-a avut Romania.

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci cu emotii pentru Halep la Doha

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a primit un wildcard pentru turneul WTA de la Dubai, programat intre 19 si 24.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria la Doha

Simona Halep. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat fara emotii in optimile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3. 000 dolari,.

La vie en rose: cu noua ei tinuta, Simona Halep a jucat perfect in primul meci de la Doha si s-a calificat in optimi

Simona Halep a trecut cu bine peste primul ei meci dupa finala de la Australian Open. in turul doi la Doha, Halep a invins-o pe Ekaterina Makarova in doua seturi, scor 6-3, 6-0!.

LIVE Text Simona Halep vs Ekaterina Makarova (dupa ora 15:00)

Simona Halep disputa la Doha primul meci dupa finala pierduta la Australian Open, iar Ekaterina Makarova 36 WTA) pare sa fie adversara capabila sa o testeze serios pe Simona. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Ekaterina Makarova 5-2

Simona Halep disputa la Doha primul meci dupa finala pierduta la Australian Open, iar Ekaterina Makarova 36 WTA) pare sa fie adversara capabila sa o testeze serios pe Simona. Meciul este in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep - Anastasija Sevastova, joi, in jurul orei 16.30, la Doha. Si Monica Niculescu, si Sorana Cirstea joaca joi

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, joi, in jurul orei 16. 30, impotriva sportivei letone Anastasija Sevastova, locul 15 WTA, in optimile de finala ale turneului de la Doha.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )