Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atletico - Real Madrid, socul zilei in La Liga

Online Sport Online Sport,
Atletico - Real Madrid, socul zilei in La Liga

Dupa duelul cu FC Barcelona din semifinalele Cupei Regelui Spaniei pentru Real Madrid urmeaza un alt duel de foc impotriva rivalei locale Atletico Madrid. continuă pe Online Sport

Barcelona vs Real Madrid (22:00) / Duelul de cinci stele din semifinalele Cupei Spaniei

Rivalitatea dintre Barcelona si Real Madrid isi va consuma in aceasta seara un nou episod, de data aceasta in Cupa Spaniei. Cele doua echipe se vor intalni pentru a 34-a oara in aceasta competitie, in prima mansa a semifinalelor, pe Camp Nou de la ora 22:00). Formatia lui Santiago Solari traverseaza o perioada excelenta, avand cinci victorii consecutive, insa catalanii spera sa continue drumul catre cel de-al cincilea trofeu consecutiv in Cupa Spaniei.

El Clasico in Cupa Spaniei: Avancronica meciului Barcelona - Real Madrid

Pe langa duelul de la distanta din campionat, unde le separa opt puncte, marile rivale FC Barcelona si Real Madrid se infrunta si pentru un loc in finala Cupei Regelui Spaniei.

VIDEO Cupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid 1-1 / Finalista se va decide n returul de pe Santiago Bernabeu

Barcelona si Real Madrid au terminat la egalitate meciul tur din semifinalele Cupei Spaniei, scor 1-1. Cu Messi pe banca de rezerve, catalanii s-au vazut condusi de marea rivala dupa doar sase minute de joc. Barcelona a reusit sa stabilieasca egalitatea dupa pauza, iar finalista se va decide in returul de pe Santiago Bernabeu 27 februarie).

Barcelona si Real Madrid termina nedecis primul meci din Cupa Spaniei. Messi a inceput pe banca derezerve

Miercuri seara, meciul tur din semifinalele Cupei Spaniei dintre Barcelona si Real Madrid s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Partida a avut incrancenarea cu care ne-au obisnuit duelurile dintre cele doua mari rivale, dar a ramas datoare la capitolul spectaculozitate.

Egal intre Barcelona si Real Madrid in Cupa Regelui Spaniei

Echipele FC Barcelona si Real Madrid au remizat, scor 1-1, miercuri seara, in mansa tur a semifinalelor Cupei Regelui Spaniei. Calificarea se decide in returul de pe Santiago Bernabeu.

VIDEO Barcelona vs Real Madrid - Jucatorii formatiei catalane vor purta tricouri cu numele inscriptionate n chineza

Jucatorii FC Barcelona vor purta, miercuri, la meciul cu rivala Real Madrid, tricouri pe care vor avea numele inscriptionate si in limba chineza, pentru a celebra Anul Nou chinezesc, informeaza Mundo Deportivo.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )