Libnet.ro
UNICEF

12:31

Juan Martin del Potro a fost operat la genunchi

Hotnews Hotnews,
 Juan Martin del Potro a fost operat la genunchi

Argentinianul Juan Martin Del Potro, locul 12 ATP, care a suferit o fractura la rotula dreapta la turneul de la Queens Club, a fost operat, sambata, la Barcelona, tenismenul afirmand ca interventia chirurgicala a decurs bine. continuă pe Hotnews

Wimbledon: Juan Martin del Potro ar putea rata prezenta pe iarba londoneza

Juan Martin del Potro a fost nevoit sa abandoneze in turneul de la Queens, desi obtinuse calificarea in optimile competitiei. Cu dureri resimtite la genunchiul drept, argentinianul are mari dubii in legatura cu participarea la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Macinat de accidentari, Juan Martin del Potro se gandeste la retragere: Poate ca am jucat deja ultimul meu meci de tenis, nu stiu inca

Jucatorul argentinian de tenis Juan Martin del Potro, nr. 12 mondial, a anuntat ca va fi operat sambata la genunchiul drept, dupa ce a suferit o fractura de rotula in aceasta saptamana, lasand sa se inteleaga ca ar putea pune punct carierei sale, informeaza AFP.

Vesti rele pentru Juan Martin del Potro - Are fractura la rotula dreapta si va fi operat

Argentinianul Juan Martin del Potro, locul 12 ATP, a suferit o fractura la rotula dreapta la turneul de la Queens si va trebui sa fie operat, relateaza LEquipe.

Del Potro, campionul ghinioanelor in tenis. S-a rupt din nou!

Juan Martin Del Potro are parte de inca o accidentare teribila care va necesita interventia chirurgicala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )