Libnet.ro
UNICEF

14:30

La Liga: Real Madrid, nca o victorie la limita, 1-0 cu Rayo Vallecano; Atletico, 3-2 cu Valladolid

Hotnews Hotnews,
 La Liga: Real Madrid, nca o victorie la limita, 1-0 cu Rayo Vallecano; Atletico, 3-2 cu Valladolid

Real Madrid a obtinut a doua victorie consecutiva la limita in campionatul Spaniei, scor 1-0 in fata echipei Rayo Vallecano dupa 1-0 cu Huesca) si a urcat pe pozitia a treia in clasament. Tot sambata, Atletico Madrid s-a impus cu 3-2 in deplasarea de la Valladolid si a egalat Barcelona, cu 31 de puncte catalanii inca nu au evoluat in aceasta etapa). continuă pe Hotnews

Umilinta pentru Real Madrid, in Liga Campionilor

Real Madrid, detinatoarea trofeului, a fost invinsa de TSKA Moscova cu scorul de 3-0 2-0), miercuri, pe stadionul Santiago Bernabeu, in ultimul meci din Grupa G a Ligii Campionilor la fotbal, una dintre cele.

Champions League: Seara surprizelor: nfrngeri pentru Real Madrid, Manchester United si Juventus/ Lyon merge n optimi (Rezultatele serii)

Miercuri au avut loc ultimele meciuri din grupele Champions League. Deja calificate mai departe, majoritatea favoritelor au fost invinse: Real Madrid a fost umilita de CSKA Moscova, pe teren propriu 0-3), in timp ce Manchester United si Juventus Torino au fost invinse cu 2-1 de Valencia, respectiv Young Boys Berna. Olympique Lyon este ultima echipa calificata in optimile competitiei, dupa ce terminat la egalitate 1-1) cu Sahtior Donetk si s-a pozitionat pe locul secund in grupa F.

Real Madrid, rusine istorica: Campioana Europei s-a facut de ras, acasa, in ultimul meci din grupele Ligii Campionilor

Sezonul 2018-2019 devine unul de cosmar pentru formatia care, candva, a fost una galactica. Miercuri seara, Santiago Bernabeu, spaniolii s-au transformat in carne de tun.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2729 seconds )