Libnet.ro
UNICEF

22:15

Igor Dodon, apel la militari si functionari: Puteti salva tara

Antena3 Antena3,
Igor Dodon, apel la militari si functionari: Puteti salva tara

Presedintele Republicii Moldova Igor Dodon face apel la functionarii publici, la colaboratorii structurilor de forta, la militari, sa lanseze procesul de transmitere pasnica a puterii si in fiecare minister,. continuă pe Antena3

Vladimir Putin, sprijin pentru Igor Dodon

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a dat asigurari ca Moscova il va sprijini pe presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, in actuala situatie complicata din aceasta tara, informeaza joi TASS.

Criza politica de la Chisinau: Miscare de ultim moment facuta de Igor Dodon. Presedintele Republicii Moldova s-a intalnit cu ambasadorul SUA (FOTO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut miercurio intrevedere de lucru cu Derek Hogan, Ambasadorul SUA in tara vecina, pe fondul crizei politice de la Chisinau legata de recunoasterea.

PDM incepe colectarea semnaturilor pentru demiterea lui Igor Dodon pe motiv de tradare de Patrie

Partidul Democrat din Moldova a anuntat ca initiaza campania de colectare a semnaturilor in toata tara pentru demiterea lui Igor Dodon, pe motiv de tradare de Patrie, finantare ilegala din exterior a PSRM si uzurpare a puterii in stat.

LIVE TEXT Criza politica de la Chisinau, in cea de a patra zi: Igor Dodon a anulat decretul semnat de Pavel Filip privind dizolvarea Parlamentului si organizarea alegerilor parlamentare anticipate/ Sedinta a Consiliului Suprem de Securitate

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat marti ca a anulat decretul semnat de Pavel Filip privind dizolvarea Parlamentului si organizarea alegerilor parlamentare anticipate in 6 septembrie, scrie Unimedia. Tot marti, Consiliul Suprem de Securitate al Republicii Moldova a fost convocat in sedinta de catre Dodon, care in urma cu o zi a schimbat componenta acestuia. in 9 iunie, Curtea Constitutionala l-a suspendat pe Igor Dodon din functia de presedinte al tarii si l-a numit pe Pavel Filip presedinte interimar. Tot atunci, Curtea Constitutionala a emis o hotarare prin care Parlamentul Republicii Moldova a fost dizolvat si a fost stabilita data alegerilor parlamentare anticipate, 6 septembrie. 30 Astazi au depus juramantul ultimii trei ministri din Guvernul condus de Maia Sandu.

VIDEO Igor Dodon formuleaza conditiile pentru statutul Transnistriei: Kozak mi-a dictat, dupa ce i-am spus ca nu putem scrie federalizare

O inregistrare video in care Igor Dodon dicteaza planul de federalizare a Republicii Moldova a fost prezentata marti de publika. md. intr-o discutie cu Serghei Iaralov, un apropiat al liderului PDM, Vlad Plahotniuc, Igor Dodon dicteaza cum sa fie formulata conditia federalizarii tarii. Acesta repeta de cateva ori ca totul este coordonat cu Kozak, iar prevederile exacte urmau sa faca parte din anexa secreta la documentul de formare a aliantei.

Vladimir Plahotniuc publica o noua inregistrare compromitatoare cu Igor Dodon: Presedintele Republicii Moldova vorbeste despre planul de federalizare a tarii

Televiziunea oligarhului Vladimir Plahotniuc, Publika TV, continua seria dezvaluirilor compromitatoare despre Igor Dodon. intr-o noua inregistrare video, publicata marti, Dodon vorbeste despre planul de.

Ce inseamna criza politica din Republica Moldova. Cine sunt Maia Sandu, Igor Dodon si Pavel Filip

Criza politica din Republica Moldova ia amploare dupa evenimentele din ultimele zile. Seful statului, Igor Dodon, a declarat ca intentioneaza sa anuleze decretele date de Pavel Filip, presedintele interimar, cu privire la dizolvarea Parlamentului si la organizarea de alegeri anticipate. Cum a pornit criza politica in Republica Moldova Pe 8 iunie 2019 ACUM si PSRM [] .

UPDATE // Igor Dodon anunta anularea decretului celui de-al doilea premier moldovean, Pavel Filip, cu privire la organizarea de alegerianticipate

UPDATE 10:45:Igor Dodon a anuntat ca va anula decretul semnat de Pavel Filip si care prevede desfasurarea de alegerianticipate pe data de 6 septembrie, relateaza TVR Moldova. Apropo, o chestie.

Republica Moldova: Igor Dodon si Maia Sandu cheama cetatenii la un miting pasnic pentru sustinerea noii guvernari

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, si presedintele Igor Dodon cheama oamenii la un miting pasnic pentru sustinerea noii guvernari. Marsul va avea loc in aceasta duminica, la ora 11:00, in fata Parlamentului, relateaza presa din Moldova.

VIDEO Putin: Puterea in Rep. Moldova a fost uzurpata de oligarhi. il vom sustine pe Igor Dodon si partenerii sai

Presedintele rus Vladimir Putin si-a declarat sprijinul pentru Igor Dodon si guvernul Maia Sandu, sustinand ca acesta este un prim pas pentru a scapa de oligarhii care au uzurpat puterea si au acaparat toate institutiile statului. Mesajul sau a fost distribuit, pe Facebook, de presedintele Rep. Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )