Libnet.ro
UNICEF

01:05

Berlusconi il concureaza pe Gigi Becali: Vrea doar jucatori fara tatuaje, fara barba si fara cercei! Cum vor trebui sa semneze daca vor da autografe

B1 B1,
Berlusconi il concureaza pe Gigi Becali: Vrea doar jucatori fara tatuaje, fara barba si fara cercei! Cum vor trebui sa semneze daca vor da autografe

Silvio Berlusconi si-a cumparat, la sfarsitul lunii septembrie, un nou club de fotbal in Serie C din campionatul Italiei si vrea sa impuna reguli stricte. Va fi o echipa tanara si alcatuita doar din. continuă pe B1

REFERENDUM 2018. Gigi Becali le-a dat ordin fotbalistilor de la FCSB sa mearga la vot

Desi e unul din marii contestatari ai lui Liviu Dragnea, Gigi Becali s-a declarat un sustinator al referendumului si chiar a decis sa-si trimita jucatorii la vot Astfel, fotbalistii pregatiti de Nicolae.

Gigi Becali le-a dat ordin jucatorilor de la FCSB: Fotbalistii, trimisi sa voteze la referendum

Patronul FCSB Gigi Becali si-a trimis echipa la vot sambata seara, la o scoala aflata in vecinatatea statiei de metrou Aparatorii Patriei din Bucuresti. Fotbalistii pregatiti de Nicolae Dica nu vor.

Gigi Becali, la vot: L-am rugat pe Dumnezeu sa ajute poporul sa treaca referendumul pentru ca sa ajute viitorul acestui neam (VIDEO)

Gigi Becali s-a prezentat la urne inca de sambata dimineata pentru a vota la referendumul pentru redefinirea familiei. Latifundiarul a sustinut ca romanii trebuie sa mearga la vot pentru ca in felul acesta.

Mesajul lui Ivan la oferta lui Becali: Nu doar ca nu vreau sa plec

Gigi Becali s-a aratat dispus sa ofere 1. 8 milioane de euro pentru a-l aduce pe Andrei Ivan la FCSB, insa raspunsul atacantului lansat de Craiova in fotbalul mare e dezarmant.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )