Libnet.ro
UNICEF

12:30

Fiica lui Gigi Becali a luat bani pentru o viata intreaga: Ce suma s-a strans la nunta ei

Adevărul Adevărul,
Fiica lui Gigi Becali a luat bani pentru o viata intreaga: Ce suma s-a strans la nunta ei

Gigi Becali a cheltuit un milion de euro doar pentru organizarea evenimentului care a avut loc la Palatul Snagov si la care au participat vreo 700 de invitati. continuă pe Adevărul

Cati bani a strans la nunta fiica lui Gigi Becali. Teodora si Mihai Mincu isi pot cumpara 15 apartamente din dar

Sambata, 12 octombrie, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu Mihai Mincu. Invitatii au petrecut pana in zori, patronul FCSB a dansat ca in zilele bune, a plans de emotie la discursul fiicei si a impartit bani ospatarilor. Acum, evenimentul a ramas doar o amintire frumoasa, dar si unul in urma .

Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cati bani le-a pus in plic Teodorei si lui Mihai Mincu

Anamaria Prodan s-a numarat printre invitatii de seama de la nunta Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali, cu Mihai Mincu. Cati bani le-a pus in plic impresara? Anamaria Prodan, la nunta fiicei lui Gigi Becali Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a maritat cu tanarul afacerist Mihai Mincu, sambata, 12 octombrie.

Imagini inedite de la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. Gestul facut de latifundiarul din Pipera

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, se cununa religios, sambata, cu tanarul om de afaceri Mihai Mincu,dupa ce joi,la un hotel de lux din Capitala, a avut loc cununia civila. Petrecea va incepe la ora 20.

Imagini inedite de la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. Cununia religioasa a inceput, urmeaza petrecerea cu peste 700 de invitati

Fiica lui Gigi Becali, Teodora, se cununa religios, sambata, cu tanarul om de afaceri Mihai Mincu,dupa ce joi,la un hotel de lux din Capitala, a avut loc cununia civila. Petrecea va incepe la ora 20.

Imagini de la nunta Theodorei, fiica lui Gigi Becali. Latifundiarul a dat 20.000 de euro altor miri pentru a le lua formatia de nunta

Nunta in familia Becali. Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Theodora, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Theodor Mincu, un aroman dintr-o familie instarita. Latifundiarul a organizat o petrecere cu 700 de invitati la Palatul Snagov.

Unde a plecat Valentina Pelinel, in timpul nuntii fiicei lui Gigi Becali. Toata lumea a observat ca lipseste de la masa

Valentina Pelinel s-a numarat printre invitatii de onoare de la nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. in timp ce muzica machedoneasca rasuna, iar patronul FCSB impartea bani ospatarilor, Pelinel a disparut. Toata lumea a observat ca lipseste de la masa. Unde a plecat sotia lui Borcea? Unde a plecat Valentina Pelinel, in timpul nuntii Teodorei, .

Cum s-a imbracat Gigi Becali la nunta Theodorei. Ce a observat toata lumea la costumul lui

Distractie si voie buna la nunta Teodorei! Fiica lui Gigi Becali se marita azi, iar socrul mic nu putea sa se lase mai prejos si sa nu isi faca aparitia intr-o vestimentatie aparte. Cum s-a imbracat socrul mic? Cum s-a imbracat Gigi Becali la nunta fiicei sale, Teodora Mare petrecere, mare bairam in familia Becali! .

Gigi Becali a aruncat cu bani la nuntafiicei lui - VIDEO

Gigi Becali a aruncat cu bani la nuntafiicei lui, Teodora. in fata a peste 700 de invitati, Becali a facut spectacol. Imagini fabuloase de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Printre invitati, trei.

Scandal la poarta lui Gigi Becali in ziua nuntii fiicei sale. Un individ a incercat sa patrunda in locuinta din Pipera

Sarbatoare mare in familia unuia dintre cei mai cunoscuti multimilionari ai Romaniei. Fiica lui Gigi Becali si alesul inimii ei, Mihai Mincu, si-au unit destinele. La locuinta sa din Pipera a existat si un in.

Gigi Becali a cheltuit o avere la nunta fiicei sale Teodora. Darul de nunta le-a taiat rasuflarea nuntasilor

Gigi Becali a fost pentru prima oara socru mic, sambata, la nunta fiicei sale Teodora. Becali nu s-a uitat la bani si a cheltuit o avere, iar darul de nunta le-a taiat rasuflarea nuntasilor. Dupa ce a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )