Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gardos a vrut sa revina la FCSB. Gestul prin care Becali i-a schimbat opinia

Online Sport Online Sport,
Gardos a vrut sa revina la FCSB. Gestul prin care Becali i-a schimbat opinia

Fundasul Florin Gardos povesteste ca in vara anului 2017 a intentionat sa revina in fotbalul romanesc, dupa ce nu mai prindea echipa la Southampton, si ca prima data s-a gandit la FCSB, echipa de la care plecase in Premier League contra sumei de aproape 7 milioane de euro. continuă pe Online Sport

Senatul a aprobat proiectul de lege prin care arenele BNR vor fi transferate Guvernului/Reprezentantii Bancii Centrale spun ca proiectul ncalca att legislatia nationala ct si pe cea europeana

Senatul a aprobat marti proiectul de lege prin care arenele sportive detinute de Banca Nationala a Romaniei in Parcul Cotroceni din Capitala vor fi transferate Guvernului, urmand ca acesta sa decida prin ce institutie le va administra ulterior. Disputa cu privire la Arenele BNR dureaza de cateva luni, Banca Centrala sustinand ca detine dreptul de proprietate al Arenelor vezi aici detalii), in vreme ce senatorul Daniel Zamfir spune ca Protocolul in baza caruia BNR a primit acel complex este nul de drept. Reprezentantii Bancii Centrale au exprimat intr-un punct de vedere de 21 de pagini transmis de la cabinetul primului viceguvernator, Florin Georgescu, ca proiectul de lege nu are sustinerea BNR, din motive ce tin de incalcarea legislatiei nationale si a celei europene.

3 modalitati prin care sa-ti duci businessul la un alt nivel

Un business inseamna dinamica. Dorinta de a imbunatati, de a dezvolta afacerea exista permanent. Daca te afli la inceput de drum si iti doresti sa cunosti succesul, exista strategii care te pot ajuta sa treci la un nivel superior.

Politia romana te poate AMENDA pe loc cu 2.900 de lei: Singura metoda prin care soferii pot scapa

Atentie, soferi! in cazul in care cumparati masini la mana a doua si nu anuntati tranzactiile, riscati amenzi uriase! Odata modificarile la Codul Rutier intrate in vigoare de la 20 mai, in cazul in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )