Libnet.ro
UNICEF

11:15

Gigi Becali e bun de plata! Ce decizie s-a luat in procesul de 37 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Gigi Becali e bun de plata! Ce decizie s-a luat in procesul de 37 de milioane de euro

Dupa ce au recuperat in instanta dreptul de a folosi numele Steaua, reprezentantii de la CSA vor ca Gigi Becali sa plateasca suma de 37 milioane de euro pentru perioada de zece in care echipa din Liga I a folosit acest nume. continuă pe Adevărul

Becali, bun de plata in procesul cu Armata

Gigi Becali spera sa plateasca un prejudiciu calculat doar pe trei ani, insa o decizie a Tribunalului Bucuresti il pune in dificultate majora pe patronul echipei FCSB.

Anuntul anului: Gigi Becali se muta in Anglia: Vreau sa cumpar o echipa din Liga a II-a

Gigi Becali spune ca se gandeste sa preia o echipa de fotbal din Anglia din cauza problemelor pe care le are in Romania in procesul cu Armata pentru CSA Steaua. Eu nu vreau idolatrie din fotbal, vreau.

Acuzatii INCENDIARE la adresa lui GIGI BECALI: AR FI FURAT de la un fost coleg de PUSCARIE! A recunoscut TOT

Gigi Becali a declarat ca miercuri a primit clasarea unui dosar in care a fost acuzat de furt. Astazi am primit clasarea unui dosar in care mi-a facut unu o plangere in puscarie ca nu stiu ce am furat eu.

Arsi la buzunare: Gigi Becali si Dan Petrescu au fost penalizati cu 100.000 de lei de FRF

In urma atacurilor repetate de pe finalul de campionat, Gigi Becali si Dan Petrescu au fost sanctionati de Comisia de Disciplina a FRF.

Gigi Becali, achitat intr-un dosar de furt. A fost acuzat de un coleg de celula

Gigi Becali a marturisit ca a primit clasarea unui dosar de furt. Latifundiarul a povestit la TV ca un fost coleg de celula i-a facut plangere. Astazi am primit clasarea unui dosar in care.

Gigi Becali: Cu 200.000 de euro eram campion acum

Omul de afaceri Gigi Becali socheaza din nou. Latifundiarul din Pipera sustine ca echipa pe care o finanteaza, FCSB, ar fi putut lua campionatul in mod ilegal, daca ar fi fost de acord sa plateasca 200.

Gigi Becali, DEZLANTUIT dupa ratarea TITLULUI: Asa lucrez eu! E vreo problema? E penal?

Dupa ce FCSB a pierdut pentru al treilea an consecutiv titlul Gigi Becali a recunoscut ca s-a implicat in alcatuirea echipei sau in realizarea unor schimbari. interebat de reporterul gsp. ro daca latifundiarul.

SCANDAL URIAS la FCSB: GIGI BECALI si-a pus bodyguarzii sa-l dea afara pe ALIBEC de la antrenament

George Becali a dezvaluit un episode halucinant din timpul unui antrenament al FCSB. Potrivit finantatorului, atacantul Denis Alibec a fost scos afara de pe teren de catre agentii de paza, in urma unui conflict cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )