Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gigi Becali: Am oferta de 30 de milioane de euro pentru Dennis Man

Antena3 Antena3,
Gigi Becali: Am oferta de 30 de milioane de euro pentru Dennis Man

Patronul FCSB, Gigi Becali a afirmat ca are o oferta clara in valoare de 30 de milioane de euro, infomeaza news. ro. Transferul lui Man este mai aproape ca oricand. Lumea zicea ca eu sunt nebun cand am spus. continuă pe Antena3

COMISIA EUROPEANA, IN TARA NOASTRA: Investitie de 266 milioane euro pentru dezvoltarea rurala

Aproape 266 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) vor fi investite pentru extinderea ariei de acoperire a cadastrului, sistemul de inregistrare a terenurilor in zonele rurale din Romania.

Finantare europeana de 266 de milioane de euro pentru sistemul de cadastru. Mai putin de un sfert dintre proprietatile din Romnia sunt nregistrate n Cartea funciara

Un proiect prin care sunt alocate aproximativ 266 de milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala FEDR) pentru sistemului de cadastru, in special in zonele rurale ale Romaniei, a fost aprobat de comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu. Banii vor fi utilizati, intre altele, pentru inregistrarea terenurilor din zonele rurale in registrul de Carte funciara, pentru scanarea si arhivarea registrelor existente si formarea personalului implicat in aceste activitati. in prezent, mai putin de un sfert din totalul proprietatilor din Romania sunt inregistrate in Cartea funciara.

Gigi Becali: N-am de ce sa ma intalnesc cu Papa Francisc. Daca il vad nu-i pup mana. Eu nu pup mana decat la preoti ortodocsi (VIDEO)

Gigi Becali a declarat, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1 ca nu il intereseaza sa il intalneasca pe Papa Francisc, care va veni in Romania in luna mai. N-am.

Gigi Becali: Toni Grebla a venit la mine si mi-a spus sa fac un partid si sa salvez tara

Gigi Becali a anuntat ca se intoarce in politica si a dezvaluit o convorbire cu actalul sef al Secretariatului General al Guvernului, Toni Grebla, care i-ar fi spus sa-si faca un partid ca sa salveze.

Va fi lansata o prima licitatie pentru achizitia de rame electrice, n valoare de 120 milioane euro

Autoritatea pentru Reforma Feroviara va lansa prima licitatie pentru achizitia de rame electrice 20 de rame electrice noi vor fi achizitionate, in prima etapa, valoarea acestora fiind estimata la 120 milioane euro. Noile rame vor trebui sa atinga viteza de 160 km/h si sa asigure, fiecare, o capacitate de transport de cel putin 190 locuri pe scaune. Finantarea va fi asigurata din fonduri europene, informeaza Club Feroviar.

Va fi lansata o prima licitatie pentru achizitia de trenuri electrice, n valoare de 120 milioane euro

Autoritatea pentru Reforma Feroviara va lansa prima licitatie pentru achizitia de rame electrice 20 de rame electrice noi vor fi achizitionate, in prima etapa, valoarea acestora fiind estimata la 120 milioane euro. Noile rame vor trebui sa atinga viteza de 160 km/h si sa asigure, fiecare, o capacitate de transport de cel putin 190 locuri pe scaune. Finantarea va fi asigurata din fonduri europene, informeaza Club Feroviar.

LISTA LUI BECALI. Pe cine vrea sa aduca latifundiarul in noua sau partid: Eu vreau sa ajut, ca sa aiba tara asta niste politicieni, pentru ca eu cred ca nu mai are(VIDEO)

Gigi Becali a anuntat ca vrea sa revina pe scena politica si sa-si faca un nou partid. Are si o lista de persoane pe care si le-ar dori in formatiunea sa, lista pe care a prezentat-o luni, in cadrul unei.

Romania va primi 266 milioane de euro de la UE pentru extinderea sistemului de cadastru

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat proiectul major prin care sunt alocate aproximativ 266 milioane de euro din Fondul european de dezvoltare regionala FEDR) pentru extinderea ariei de acoperire a sistemului de cadastru, in special in zonele rurale ale Romaniei.

Cum a ratat Primaria Capitalei sansa de a accesa pna la 200 milioane de euro fonduri europene pentru proiecte care puteau schimba fata orasului: trasee pietonale, piste pentru biciclisti, reabilitarea unor monumente

Primaria Capitalei a incheiat in 2010 un contract in valoare de 6 milioane de euro pentru realizarea Planul Integrat de Dezvoltare Urbana PIDU), o strategie care urma sa transforme centrul Bucurestiului intr-un loc prietenios cu pietonii, biciclistii si mai putin poluat, cu ajutorul fondurilor europene. Cel putin asa promitea primarul Sorin Oprescu la vremea respectiva, proiectantii estimand ca se pot accesa circa 200 milioane de euro din bani europeni. Promisiunile au fost reluate si de primarul Gabriela Firea. Opt ani mai tarziu, Primaria Capitalei nu a depus niciun proiect propus de PIDU pentru a obtine fonduri europene. Institutia spune ca acestea fie nu erau eligibile, fie sumele care se puteau accesa erau prea mici.

Consiliul Concurentei a amendat agentiile de turism cu 2,44 milioane euro

ACTUALIZARE Paralela 45: Am acceptat amenda Consiliului Concurentei pentru a inchide o investigatie care treneaza de patru ani ---- Consiliul Concurentei a anuntat, astazi, ca a amendat Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) si 13 agentii de turim.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )