Libnet.ro
UNICEF

13:45

Razbunarea lui Becali. Vrea sa trimita juniorii cu CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Razbunarea lui Becali. Vrea sa trimita juniorii cu CFR Cluj

Iesita din lupta pentru titlu, FCSB ar putea alinia o echipa de juniori la meciul cu CFR Cluj. Reactia celor de la Craiova nu a intarziat sa apara. continuă pe Online Sport

Patronul FCSB vrea sa trimita juniorii contra CFR-ului, iar Sorin Cartu raspunde: Zicea ca nu e frate niciodata cu ungurii

Se ascute lupta pentru titlul din Liga 1, iar odata cu ea si declaratiile devin tot mai taioase. Dupa ce patronul FCSB a anuntat ca vrea sa trimita juniorii in teren contra CFR-ului, raspunsul oltenilor a venit prin intermediul lui Sorin Cartu: Zicea ca nu e frate niciodata cu ungurii.

Craiova bate CFR Cluj in Gruia si aprinde lupta pentru titlul din Liga 1

Echipa din Banie a castigat cu 3-2 pe terenul campioanei CFR Cluj la capatul unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri din actualul sezon. Asa am trait meciul din Gruia.

Asa am trait CFR Cluj - Craiova

Derby-ul pentru titlu CFR Cluj - U Craiova 1948 CS a fost live text in aceasta pagina, duminica seara, de la ora 20:00.

Liga 1: CFR Cluj vs CS U Craiova, meciul care ar putea decide titlul

CFR Cluj are un avantaj de 4 patru puncte in fruntea Ligii 1 la fotbal si doar CSU Craiova mai da senzatia ca i-ar putea strica calculele castigarii unui nou titlu de campioana a Romaniei. Derbiul rundei cu numarul 5 din play-off-ul campionatului intern se joaca duminica, de la ora 20:00, in direct pe Digisport, Telekom Sport si LookTV.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )