Libnet.ro
UNICEF

15:30

REFERENDUM 2018. Gigi Becali le-a dat ordin fotbalistilor de la FCSB sa mearga la vot

Antena3 Antena3,
REFERENDUM 2018. Gigi Becali le-a dat ordin fotbalistilor de la FCSB sa mearga la vot

Desi e unul din marii contestatari ai lui Liviu Dragnea, Gigi Becali s-a declarat un sustinator al referendumului si chiar a decis sa-si trimita jucatorii la vot Astfel, fotbalistii pregatiti de Nicolae. continuă pe Antena3

Becali le-a dat ordin fotbalistilor de la FCSB sa mearga la vot

Desi e unul din marii contestatari ai lui Liviu Dragnea, Gigi Becali s-a declarat un sustinator al referendumului si chiar a decis sa-si trimita jucatorii la vot.

Gigi Becali le-a dat ordin jucatorilor de la FCSB: Fotbalistii, trimisi sa voteze la referendum

Patronul FCSB Gigi Becali si-a trimis echipa la vot sambata seara, la o scoala aflata in vecinatatea statiei de metrou Aparatorii Patriei din Bucuresti. Fotbalistii pregatiti de Nicolae Dica nu vor.

Gigi Becali, la vot: L-am rugat pe Dumnezeu sa ajute poporul sa treaca referendumul pentru ca sa ajute viitorul acestui neam (VIDEO)

Gigi Becali s-a prezentat la urne inca de sambata dimineata pentru a vota la referendumul pentru redefinirea familiei. Latifundiarul a sustinut ca romanii trebuie sa mearga la vot pentru ca in felul acesta.

Referendum 2018. Cati oameni au mers sa voteze in Teleorman pana la ora 10.00. Judetul cu cea mai mare prezenta la urne este din Ardeal

Biroul Electoral Central a dat publicitatii prezenta la vot pentru ora 10. Judetul unde cei mai multi oameni au mers sa voteze la primele ore ale zilei de sambata este Bihor.

FOTO Referendum 2018. Judetul Timisul a surclasat Vasluiul la prezenta la urne, raportatata pentru ora 19.00. Ce procente s-au inregistrat in vestul tarii

In prima zi de Referendum pentru redefinirea familiei in Constitutie, prezenta la urne in Tinmis a fost scazuta, dar peste media nationala. Biroul Electoral Central a facut publica rezultatele pentru ora 19.

FOTO Referendum 2018. Judetul Timis a surclasat Vasluiul la prezenta la urne. Ce procente s-au inregistrat in vestul tarii

In prima zi de Referendum pentru redefinirea familiei in Constitutie, prezenta la urne in Tinmis a fost scazuta, dar peste media nationala. Biroul Electoral Central a facut publica rezultatele pentru ora 21.

FOTO Referendum 2018. Judetul Timisul a surclasat Vasluiul la prezenta la urne. Ce procente s-au inregistrat in vestul tarii.

In prima zi de Referendum pentru redefinirea familiei in Constitutie, prezenta la urne in Tinmis a fost scazuta, dar peste media nationala. Biroul Electoral Central a facut publica rezultatele pentru ora 21.

Referendum 2018. Claudiu Manda, dupa ce a votat: La nunta nu vreau sa ma gandesc daca voi fi socru mare sau mic

Senatorul PSD Claudiu Manda, seful comisiei parlamentare de control al SRI, a votat sambata la Craiova. La iesire a declarat ca a votat la referendum pentru ca nu vrea sa aiba batai de cap la nunta fiului sau. Dupa o jumatate de ora, a ajuns la urne in Craiova si Lia Olguta Vasilescu. Ministra Muncii a venit pentru prima data neinsotita de fiul si nepoata sa, cei doi copii despre care spune mereu ca-i poarta noroc.

Berlusconi il concureaza pe Gigi Becali: Vrea doar jucatori fara tatuaje, fara barba si fara cercei! Cum vor trebui sa semneze daca vor da autografe

Silvio Berlusconi si-a cumparat, la sfarsitul lunii septembrie, un nou club de fotbal in Serie C din campionatul Italiei si vrea sa impuna reguli stricte. Va fi o echipa tanara si alcatuita doar din.

Gigi Becali, ridicol din nou: Ce s-a intamplat dupa ce si-a permis sa ia peste picior un jucator de Liga Campionilor

Finantatorul ros-albastrilor e de ani de zile implicat in sportul-rege, insa pare ca nu intelege nimic din acest fenomen.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )