Libnet.ro
UNICEF

01:05

MM STOICA, anunt de ultima ora: Transferul anului la FCSB! ii va lasa pe toti cu GURA CASCATA

B1 B1,
MM STOICA, anunt de ultima ora: Transferul anului la FCSB! ii va lasa pe toti cu GURA CASCATA

Mihai Stoica a anuntat in direct la o emisiune TV ca pregateste venirea fiicei sale Teodora la FCSB, in departamentul de marketing. Gigi Becali si-ar fi dat deja acordul. Cu Gigi am vorbit si e de acor. continuă pe B1

Anunt de ultima ora de la Guvern, despre taxele si impozitele ANAF. Unde vor putea fi platite de acum inainte

Anunt de ultima ora facut de Guvern. Taxele si impozitele catre ANAF vor putea fi platite la ghiseele CEC Bank. Anuntul a fost facit de premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Cod galben de furtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi avertizari nowcasting cod galben de furtuna, pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 14. 30, in judetele Sibiu si Alba.

Ultima ora: Curtea Constitutionala sesizeaza institutiile europene pentru atacurile virulente declansate impotriva institutiei

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei precizari de ultima ora de la Curtea Constitutionala a Romaniei. Curtea Constitutionala a Romaniei a anuntat ca a sesizat secretarul general al.

Schimbare radicala a varstei de pensionare in Romania! Anunt de ultima ora al autoritatilor: Cand poti iesi acum la pensie

Pentru a nu se vorbi de o discriminare pe criterii de sex, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, marti, ca femeile trebuie sa aiba dreptul sa continue activitatea pana la implinirea varstei.

Parchetul General, anunt de ultima ora despre Dosarul Revolutiei

Parchetul General a anuntat ca se fac proceduri in cazul Revolutiei si toti cei care au fost afectati de evenimentele din decembrie 1989, dar si urmasii lor trebuie sa vina cu dovezi la Parchetele din.

Ministerul Muncii, anunt de ultima ora despre varsta de pensionare: Ce trebuie sa faci ca sa te incadrezi la pensia anticipata

La calcularea pensiilor, un factor determinant este speranta de viata, in Romania, aceasta fiind, oficial, de 75 de ani la Institutul de Statistica si de 82 de ani la Ministerul Muncii. Mai mult, conform unui.

Ultima ora: Pronuntarea in cazul lui Cristian Boureanu, amanata

Judecatoria Sectorului 1 a amanat pronuntarea in cazul fostului deputat Cristian Boureanu pentru data de 20 iunie, ora 14. Fostul parlamentar este acuzat de ultraj, iar iubita sa, Laura Dinca, de marturie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )