Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sumudica a facut ANUNTUL. Ce spune antrenorul despre VENIREA la FCSB

B1 B1,
Sumudica a facut ANUNTUL. Ce spune antrenorul despre VENIREA la FCSB

Marius Sumudica a vorbit despre variantavenirii la echipa finantata de Gigi Becali. El nu va ajunge la Bursaspor, omul care il voia neaparat pierzand alegerile pentru sefia clubului. Tehnicianul. continuă pe B1

Cristiano Ronaldo a facut ANUNTUL, imediat dupa finala Ligii Campionilor! Ce spune starul Realului despre plecarea de la Madrid

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucator din istorie care castiga cinci trofee UEFA Champions League. Imediat dupa finala Ligii Campionilor, castigata in fata celor de la Liverpool, fotbalistul a facut i.

NOI profetii iNFIORATOARE despre MARELE CUTREMUR! Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE a facut ANUNTUL: Se va produce

Maria Ghiorghiu a facut noi profetii despre un mare cutremur care va lovi Romania. Dragii mei,din pacate vom auzi de un Cutremur mai intens ,un Cutremur care va fi mai extins acolo unde el se va produce. Unda.

SOC: Vladimir Draghia, de URGENTA la spital! Din pacate, medicii au facut ANUNTUL

Faimosul Vladimir Draghia a castigat marea competitie Exatlon si mult ravnitul trofeu, insa a platit un sacrificiu mare pentru asta, ajungand direct la spital. CLICK AICI - Totul despre casatoria Ginei.

Andreea Esca RUPE TACEREA si spune adevarul despre IUBITII din viata sa: Eram TOPITA dupa...

Andreea Esca a facut dezvaluiri uimitoare despre primul iubit si despre prima noapte de dragoste. Primul iubit nu se uita niciodata. Nu se poate sa nu fi auzit asta macar o data. Amintirile mele ma.

Cea mai mare banca din Romania a facut ANUNTUL. Toti clientii vor fi afectati. Ce se va intampla cu cardurile

Anunt important facut de cea mai mare banca din Romania. Clientii BCR nu vor putea face tranzactii la ATM-uri, POS-uri si online, iar cardurile emise de banca nu vor putea fi utilizate, de duminica seara,.

Din pacate, OANA LIS a facut anuntul trist: VIOREL LIS...

Momente grele pentru Oana Lis, dupa ce Viorel Lis a facut un accident vascular cerebral. Oana s-a aflat in permanenta alaturi de sotul ei, ajuns la Spitalul Universitar din Capitala. La inceputul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.259 seconds )