Libnet.ro
UNICEF

09:01

Ultima ora! Pe cine ar aduce Gigi Becali ca antrenor la FCSB

Antena3 Antena3,
Ultima ora! Pe cine ar aduce Gigi Becali ca antrenor la FCSB

Dupa rezultatele slabe din ultima perioada, Bogdan Vintila este pe picior de plecare de pe banca FCSB si se pare ca Gigi Becali are deja un inlocuitor de la care are asteptari mari. Este vorba despre Toni Petrea, fostul secund al lui Laurentiu Reghecampf, si care si-a inceput cariera de antrenor in 2011. continuă pe Antena3

Arges Vintila, ghilotinat de Gigi Becali. Staff-ul lui Laurentiu Reghecampf vine la FCSB

Gigi Becali nu mai are rabdare cu Bogdan Arges Vintila. Patronul de la FCSB face schimbari importante. L-a retrogradat pe Vintila din functia de antrenor principal si s-a inteles cu staff-ul lui Laurentiu.

Gigi Becali nu se sperie de COVID-19: Asta e parerea mea!

Gigi Becali nu se teme de COVID-19. Omul de afaceri a dezvaluit ca nu poarta niciodata masca. Eu, asa este, sunt formator de opinie, dar eu voi spune ce cred. Coronavirusul exista, dar este un virus.

Gigi Becali rupe tacerea! Ce i-a spus nasul lui Cristi Borcea dupa divortul de Alina Vidican si de ce nu l-a cununat cu Valentina Pelinel

Gigi Becali este cunosc drept un om cat se poate de sincer si direct. Asa se pare ca ar fi fost si atunci cand a ales sa ii fie nas prietenului sau Cristi Borcea si mai ales atunci cand cel din urma a decis.

Gigi Becali dupa 1-1 cu Botosani: Cred ca jucatorii nu sunt bine antrenati

FCSB n-a reusit decat o remiza pe teren propriu cu FC Botosani, sambata seara, in etapa a 6-a din playoff, un rezultat care scoate formatia bucuresteana definitiv din lupta pentru titlu.

Gabriela Firea, acuzatii de ultima ora: Sunt filata, sunt urmarita pe drumul catre casa!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, duminica, la Antena 3 ca este filata pe drumul de acasa la primarie si inapoi si ca stie cine sunt cei care fac acest lucru, iar informatiile le va prezenta la momentul potrivit. Edilul adauga ca va urma o campanie electorala murdara.

Alerta METEO! Anuntul de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben si unul portocaliu de vijelii, astazi, pentru mai multe zone din tara. Avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica intra in vigoare la ora 12. 00 si este valabila pana la ora 22.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )