Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Becali s-a dat in stamba la nunta fiicei sale. Afaceristul a aruncat cu teancuri de bani in muzicanti si a dat bacsis fiecarui ospatar o mica avere

Adevărul Adevărul,
VIDEO Becali s-a dat in stamba la nunta fiicei sale. Afaceristul a aruncat cu teancuri de bani in muzicanti si a dat bacsis fiecarui ospatar o mica avere

Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Theodora, 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Theodor Mincu, un aroman dintr-o familie instarita. continuă pe Adevărul

Suma colosala scoasa din buzunar de Gigi Becali pentru nunta fiicei sale

Gigi Becali devine pentru prima data socru mic si scoate din buzunar o suma colosala pentru nunta fiicei sale, Teodora. La nunta Teodorei Becali cu Teodor Mihai Mincu, care va avea loc la Palatul.

Gigi Becali, in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora l-a facut sa planga printr-un gest emotionant

Gigi Becali a fost in lacrimi la nunta fetei sale. Teodora, fata cea mare a latifundiarului, l-a facut sa planga printr-un gest emotionant. Gigi Becali, in lacrimi la nunta Teodorei, fata cea mare Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata cu Mihai Teodor Mincu, 28 .

Gigi Becali, scene incredibile la nunta fetei sale. Cati bani le-a oferit chelnerilor. Mai rar asa bacsis

Ca intotdeauna, Becali a aruncat cu bani in stanga si-n dreapta. S-a aflat deja ca marele eveniment a costat in total 500. 000 de euro. Daca unii credeau ca valuta a incetat, banii au continuat sa curga si dupa ce cheltuielile de baza au fost facute. Chelnerii de la eveniment s-au putut bucura de un bacsis .

DigiSport: Fara precedent! Suma uriasa oferita de Gigi Becali la nunta fiicei sale

Gigi Becali 61 de ani) a fost in mare forma la nunta Theodorei cu Mihai Mincu, care a avut loc sambata noapte la Palatul Snagov. Latifundiarul din Pipera, care a monopolizat evenimentul pentru o ora, cand a cantat, nu s-a uitat la bani. Pe langa faptul ca toti cei 700 de invitati au avut parte de un meniu de cinci stele, Becali le-a pregatit mirilor si un cadou special.

Nu-si putea permite un cadou de ziua fiicei sale, dar darul barbatului pentru adolescenta de 13 ani o va marca pe viata

Nu-si putea permite un cadou de ziua fiicei sale, insa ceea ce s-a gandit barbatul ca ar putea sa-i ofere adolescentei care implinea 13 ani este de-a dreptul socant. Barbatul de 32 de ani si-a violat.

Alexandru Ciucu a creat patru costume de lux pentru Gigi Becali si ginerele sau

Gigi Becali se pregateste pentru una din cele mai speciale zile din ultimii ani: azi va avea loc nunta fiicei sale, Theodora, cu alesul ei, Mihai Mincu. Pentru acest eveniment special, Gigi Becali si ginerele au apelat la designerul Alexandru Ciucu pentru a le realiza la comanda costume de cea mai inalta calitate.

Barbatul care a facut scandal in fata casei lui Gigi Becali a ajuns in spital si are dosar penal

Unui barbat i s-a intocmit dosar penal pentru distrugere si tulburarea ordinii, dupa ce a facut scandal la casa lui Gigi Becali din Voluntari, unde erau primiti invitatii la nunta fiicei lui. Individul a ajuns la spital dupa ce ar fi lovit cu picioarele poarta imobilului.

Imagini fabuloase de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Printre invitati, trei calugari de la Manastirea Frasinei

Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Theodora, in varsta de 24 de ani, s-a casatorit sambata religioscu Mihai Theodor Mincu, un tanar afacerist. Latifundiarul din Pipera aorganizat o petrecere.

Primele imagini de la nunta fiicei lui Becali

A fost sarbatoare mare in familia Becali. Fiica cea mare a patronului de la FCSB s-a casatorit cu alesul inimii ei, afaceristul Mihai Mincu. Mirii au ales ca petrecerea, de dupa cununie, sa se desfasoare.

Imagini cu scandalul de la poarta lui Gigi Becali in ziua nuntii fiicei sale. Care a fost mesajul transmis de multimilionar

UPDATE Barbatul care a provocat un scandal urias in fata portii lui Gigi Becali, chiar cu cateva ore inainte ca acesta sa-si duca fiica cea mare la altara fost ridicat. Individul a coborat dintr-o.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )