Libnet.ro
UNICEF

21:17

Begu, eliminata de Kerber la Roma dupa un meci de trei seturi

Online Sport Online Sport,
Begu, eliminata de Kerber la Roma dupa un meci de trei seturi

Irina Begu a avut un set avantaj in fata fostei lidere mondiale Angelique Kerber, dar pana la urma a parasit terenul invinsa. continuă pe Online Sport

WTA Roma: Irina Camelia Begu, eliminata n turul nti la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Lara Arruabarrena Romania/Spania) a fost eliminata, luni, in turul intai al turneului Premier 5 de la Roma. Cele doua au fost depasite de dublul Alla Kudryavtseva/Renata Voracova Rusia/Cehia), scor 3-6, 6-3, 10-5.

Victorie mare pentru Irina Begu la Roma: urmeaza un meci si mai greu

Irina Begu, locul 41 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o pe chinezoaica Shuai Peng, locul 35 WTA.

Enciclopedia Wikipedia - unul din cele trei seturi de cunostinte ce vor fi trimise in spatiu

Wikipedia va fi al doilea din cele trei documente care urmeaza sa fie trimise in spatiu, insa modalitatea in care rezumatul cunostiintelor umane a fost stocata pe un disc de dimensiuni mici a necesitat o inovatie tehnica serioasa din partea Fundatia Arch Mission, scrie Motherboard.

Aleksandra Krunic si-a cerut scuze spectatorilor de la Roma dupa ce a nvins-o pe Roberta Vinci si i-a grabit retragerea din activitate

Jucatoarea sarba de tenis Aleksandra Krunic le-a cerut iertare spectatorilor italieni dupa ce a eliminat-o pe favorita acestora, Roberta Vinci, in primul tur la turneul de la Roma. Vinci se va retrage din activitate dupa acest turneu.

Craiova - FCSB 0-1: Ce a spus eroul ros-albastrilor dupa meci

Felipe Teixeira, unul dintre cei mai tehnici si inteligenti fotbalisti pe care i-a avut Liga 1, dar care nu a jucat atunci cand trebuia la o echipa mare ca sa isi arate potentialul, a adus o victorie vitala pentru FCSB in lupta pentru titlu. El a vorbit dupa ce a marcat unicul gol al meciului castigat la Craiova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2025 seconds )