Libnet.ro
UNICEF

16:45

La dublu, Simona Halep si Irina Begu au pierdut in optimile turneului de la Madrid

Adevărul Adevărul,
La dublu, Simona Halep si Irina Begu au pierdut in optimile turneului de la Madrid

Perechea Irina Begu/Simona Halep a fost eliminata, miercuri, in optimile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, fiind invinsa de favoritele principale ale competitiei,. continuă pe Adevărul

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, eliminate in optimile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a fost invinsa in optimile turneului de la Madrid, jucatoarele noastre fiind depasite de perechea Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova cap de serie numarul unu), scor 6-3, 6-3.

Eliminate la dublu. Simona Halep si Irina Begu pierd in turul la Madrid

Jucatoarele Simona Halep si Irina Begu au parasit, miercuri, proba de dublu a turneului de la Madrid.

Eliminate la dublu. Simona Halep si Irina Begu pierd in turul doi la Madrid

Jucatoarele Simona Halep si Irina Begu au parasit, miercuri, proba de dublu a turneului de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, in turul doi - Victorie cu perechea Raluca Olaru/Darija Jurak

Perechea Irina Begu/Simona Halep a invins, luni, cu 6-2, 6-3, cuplul Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid.

Simona Halep Ashleigh Barty, in sferturile turneului de la Madrid. Cand se joaca meciul

Simona Halep si-a aflat urmatoarea adversara din cadrul turneului de la Madrid. Numarul 3 mondial o va intalni pe Ashleigh Barty numarul 9 WTA) in sferturile de finala ale competitiei. Partida se va juca joi, la o ora care va fi anuntata ulterior de catre organizatori. Sportiva noastra s-a calificat in sferturile de finala ale [] .

Simona Halep si Irina Begu continua la dublu

Jucatoarele Simona Halep si Irina Begu s-au calificat, luni, in turul secund al probei de dublu la turneul de la Madrid.

WTA Madrid: Programul de luni al jucatoarelor noastre - Simona Halep: Ma hranesc din sprijinul fanilor

Calificate in turul doi al tabloului de simplu de la Madrid, Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua marti. Pana atunci, Halep va juca luni la dublu alaturi de Irina Begu. De la ora 13:00, Mihaela Buzarnescu va da piept cu Anastasija Sevastova. Intra in material pentru a vedea programul complet de pe 6 mai al jucatoarelor noastre.

Simona Halep, DE NEOPRIT! Romanca si-a DESFIINTAT adversara cu un dublu 6-0 si s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid

Simona Halep defileaza la turneul WTA de la Madrid. Sportiva romanca 27 de ani, 3 WTA) a invins-o clar, miercuri, pe slovaca Viktoria Kuzmova 20 de ani, 46 WTA), in optimile de finala, in doua.

Simona Halep, lovitura inedita in meciul cu Johanna Konta! Reactia publicului. VIDEO

Simona Halep a invins-o, cu scorul de 7-5, 6-1, pe sportiva britanica Johanna Konta si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid. in timpul meciului, Simona a reusit o lovitura care i-a lasat pe toti cu gura cascata. Romanca nu a avut deloc un meci usor cu Johanna Konta. A pierdut [] .

Organizatorii turneului Madrid Open au anuntat ora la care va incepe meciul dintre Simona Halep si Viktoria Kuzmova

Sinura jucatoare din Romania ramasa pe tabloul principal de la Madrid, Simona Halep va juca miercuri in optimile de finala ale competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )