Libnet.ro
UNICEF

20:47

Irina Begu ajunge pe tabloul principal la Roma

Online Sport Online Sport,
Irina Begu ajunge pe tabloul principal la Roma

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, duminica, pe tabloul principal al turneului WTA Premier 5 de la Roma. continuă pe Online Sport

WTA Roma: Irina Begu s-a calificat pe tabloul principal

Irina Begu a reusit sa acceada pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 3. 538 dolari, duminica, dupa ce a invins-o pe Monica Puig Porto Rico) in ultimul tur al calificarilor, cu 6-2, 6-4.

Irina Begu s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Roma

In ultimul tur al calificarilor turneului de la Roma, Irina Begu a invins-o duminica, 6-2, 6-4, pe Monica Puig din Puerto Rico, locul 62 WTA si cap de serie numarul 10,.

WTA Roma: Simona Halep vs Vondrousova/Strycova (turul doi), Mihaela Buzarnescu vs Jelena Ostapenko (primul tur); Irina Begu joaca in calificari cu Daria Gavrilova

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor evolua direct pe tabloul principal la turneul de la Roma, in timp ce Irina Begu va juca in calificari.

WTA Roma: Irina Begu, in ultimul tur al calificarilor - Victorie in trei seturi cu Daria Gavrilova

Irina Begu 96 WTA) a acces in ultimul tur al calificarilor turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Jucatoarea noastra a trecut in trei seturi de australianca Daria Gavrilova 57 WTA) cap de serie numarul 6, scor 7-6 1), 2-6, 6-2.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )