Libnet.ro
UNICEF

18:15

Irina Begu, invinsa in primul tur la Qatar Open

Antena3 Antena3,
Irina Begu, invinsa in primul tur la Qatar Open

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de australianca Samantha Stosur, 6-4, 6-2, in primul tur al turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3. 000 dolari. Irina Begu. continuă pe Antena3

IRINA BEGU - SAMANTHA STOSUR LIVE la Qatar (Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO

IRINA BEGU - SAMANTHA STOSUR LIVE la Qatar Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Irina Camelia Beguo va infrunta pe australianca Samantha Stosur in primul tur al Qatar Open, la Doha. Partida incepe la ora.

LIVESCORE FedCup: Romania vs Canada 2-0/ Irina Begu - Katherine Sebov, primul meci al zilei (de la ora 12:00)

Irina Camelia Begu 37 WTA) si Katherine Sebov 319 WTA) deschid a doua zi a confruntarii dintre Romania si Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Dupa prima zi a intrecerilor, echipa tricolora conduce cu 2-0 si mai are nevoie de o singura victorie pentru a-si asigura prezenta in barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala I.

LIVESCORE FedCup: Romania vs Canada 2-0/ Irina Begu - Katherine Sebov 6-2, 2-0

Irina Camelia Begu 37 WTA) si Katherine Sebov 319 WTA) deschid a doua zi a confruntarii dintre Romania si Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Meciul poate fi urmarit in direct pe Digisport si Telekom Sport si Livescore pe HotNews. ro. Dupa prima zi a intrecerilor, echipa tricolora conduce cu 2-0 si mai are nevoie de o singura victorie pentru a-si asigura prezenta in barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala I.

MONICA NICULESCU - SHARAPOVA LIVE la QATAR OPEN. ONLINE STREAM Digi Sport Doha - VIDEO

MONICA NICULESCU - SHARAPOVA LIVE la QATAR OPEN. ONLINE STREAM Digi Sport Doha - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu.

Irina Begu, despre motivele pentru care nu a putut termina meciul in doua seturi: imi pare rau

Jucatoarea de tenis Irina Begu afirma ca regreta ca nu a reusit sa incheie meciul impotriva jucatoarei canadiene de origine romana Bianca Andreescu in doua seturi, dar si-a exprimat bucuria pentru ca a ad.

LIVE Niculescu - Sharapova in primul tur la Doha (dupa 17:00)

Monica Niculescu are o misiune infernala, luni, in primul tur la Doha, unde o va intalni pe fosta lidera mondiala Maria Sharapova, beneficiara unui wild card.

LIVE Niculescu - Sharapova in primul tur la Doha

Monica Niculescu are o misiune infernala, luni, in primul tur la Doha, unde o va intalni pe fosta lidera mondiala Maria Sharapova, beneficiara unui wild card.

LIVE Niculescu - Sharapova in primul tur la Doha. Meciul ajunge in decisiv

Monica Niculescu are o misiune infernala, luni, in primul tur la Doha, unde o va intalni pe fosta lidera mondiala Maria Sharapova, beneficiara unui wild card.

Asa am trait Niculescu - Sharapova in primul tur la Doha

Monica Niculescu avea o misiune infernala, luni, in primul tur la Doha, unde a intalnit-o pe fosta lidera mondiala Maria Sharapova, beneficiara unui wild card.

FedCup: Romania vs Canada 3-1/ Tricolorele s-au calificat la barajul pentru promovarea in primul esalon valoric - Irina Begu a adus punctul decisiv (6-2, 6-4 cu Khaterine Sebov)

Romania a invins cu 3-1 echipa Canadei, asigurandu-si astfel calificarea in barajul pentru Grupa Mondiala I a FedCup. Irina Camelia Begu 37 WTA) a adus punctul decisv pentru echipa tricolora, printr-o victorie clara impotriva numarului 319 WTA, Katherine Sebov, scor 6-2, 6-4. Experienta jucatoarei noastre in meciurile cu miza si-a spus cuvantul: Irina a servit perfect, a dominat fiecare schimb, iar victoria a venit firesc, dupa o ora si 25 de minute de joc. UPDATE: Perechea Ana Bogdan/ Rluca Olaru a fost invinsa de cuplul Gabriela Dabrowski/Carol Zhao, scor 6-4, 1-6, 6-10.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )