Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sorana Cirstea, in turul doi al turneului de la Doha - Evolutie solida in meciul cu Maria Sakkari

Hotnews Hotnews,
 Sorana Cirstea, in turul doi al turneului de la Doha - Evolutie solida in meciul cu Maria Sakkari

Problema invingatoarei nu s-a pus in niciun moment, Sorana Cirstea aratand un nivel de joc superior Mariei Sakkari Grecia - 60 WTA). Victoria a venit in 62 de minute 6-2, 6-3), succesul ducand-o pe Sorana in turul doi al turneului Premier 5 de la Doha. Din pacate, Irina Begu a parasit competitia: 4-6, 2-6 cu Samantha Stosur. continuă pe Hotnews

Sorana Cirstea, calificare usoara la Doha

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat marti in turul 2 al turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3,1 milioane de dolari, gratie victoriei in fata grecoaicei Maria Sakkari,.

Simona Halep, in turul doi la Doha. La ce ora va juca

Simona Halep, locul 2 mondial, va evolua, miercuri, in jurul orei 15. 00, in turul doi al turneului de la Doha, cu premii de totale de 3. 000 de dolari.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi al turneului de la Doha. Se pregateste Halep

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat marti in turul 2 al turneului WTA de la Doha.

Buzarnescu in turul doi la Doha

Mihaela Buzarnescu isi continua parcursul foarte bun din ultima perioada si a trecut, luni, de primul tur al puternicului turneu de la Doha, competitei de categorie WTA Premier 5 cu premii totale in valoare de 3. 1 milioane de dolari.

SORANA CiRSTEA - MARIA SAKKARI LIVE la Qatar (Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO

SORANA CiRSTEA - MARIA SAKKARI LIVE la Qatar Doha). ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Sorana Cirstea o va infrunta pe grecoaica Maria Sakkari in primul tur al Qatar Open, la Doha. Partida incepe la ora 16:00 si.

WTA Doha: Simona Halep o va intalni pe Ekaterina Makarova in turul doi

Simona Halep a aflat numele adversarei pe care o va intalni in turul doi al turneului WTA de la Doha de categorie Premier 5), numarul doi mondial urmand sa se dueleze cu Ekaterina Makarova Rusia - locul 35 mondial).

WTA Doha: Mihaela Buzarnescu, victorie cu Lesia Tsurenko - Duel in turul doi cu Jelena Ostapenko

Mihaela Buzarnescu 43 WTA) a avansat, luni, in turul doi al turneului Premier 5 de la Doha Qatar Total Open), dupa ce a invins-o pe Lesia Tsurenko Ucraina - 40 WTA). Partida a fost una echilibrata, cu destule erori de ambele parti si cu o revenire superba a Mihaelei in primul set: de la 1-5 la 7-5. Cu dificultati in a inchide disputa, Buzarnescu a fructificat pana la urma a sasea minge de meci 7-5, 6-4).

SORANA CiRSTEA - CAROL ZHAO LIVE la FED Cup. ONLINE STREAM Digi Romania - Canada - VIDEO

SORANA CiRSTEA - CAROL ZHAO LIVE la FED Cup. ONLINE STREAM Digi Romania - Canada - VIDEO. Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea o va intalni pe Carol Zhao in primul meci de simplu al intalnirii dintre echipele.

LIVESCORE FedCup: Romania vs Canada 1-0/ Irina Begu - Bianca Andreescu 6-3, 6-7 (4), 3-1; Victorie in 53 de minute pentru Sorana Cirstea (6-2, 6-2 cu Carol Zhao)

Romania conduce cu scorul de 1-0 echipa Canadei, in primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Sorana Cirstea 38 WTA) s-a impus categoric in fata jucatoarei Carol Zhao 138 WTA), scor 6-2, 6-2, dupa un meci controlat in totalitate. Romanca si-a adjudecat victoria dupa numai 53 de minute de joc. Urmatoarea partida a zilei le va opune pe Irina Camelia Begu 37 WTA) si Bianca Andreescu 173 WTA). Confruntarea va putea fi urmarita in direct pe Digisport si Telekom Sport si Livescore pe HotNews. ro.

FedCup: Romania vs Canada 2-0/ Irina Begu, victorie muncita in fata Biancai Andreescu; Sorana Cirstea a adus primul punct pentru tricolore

Romania conduce cu 2-0 in disputa contra Canadei, dupa prima zi a intrecerilor din cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Irina Begu 37 WTA) a muncit din greu pentru a aduce al doilea punct Romaniei, invingand-o in trei seturi pe Bianca Andreescu locul 173 WTA), jucatoarea de orgine romana din lotul Canadei. A fost 6-3, 6-7 4), 6-2 pentru Begu, dupa doua ore si 38 de minute de joc. Prima partida a zilei a fost castigata fara emotii de Sorana Cirstea 38 WTA), scor 6-2, 6-2 cu Carol Zhao 138 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )