Libnet.ro
UNICEF

11:15

Thriller-ul din Fed Cup dintre Cehia - Romania, decis dupa meciul de dublu. Begu si Niculescu reusesc surpriza si aduc punctul calificarii

Adevărul Adevărul,
Thriller-ul din Fed Cup dintre Cehia - Romania, decis dupa meciul de dublu. Begu si Niculescu reusesc surpriza si aduc punctul calificarii

In primele patru meciuri ale meciului din sferturile de finala ale Fed Cup. Romania si Cehia si-au impartit victoriile, scorul fiind egal 2-2. continuă pe Adevărul

Thriller-ul din Fed Cup dintre Cehia - Romania va fi decis de meciul de dublu. Katerina Siniakova/Krejcikova joaca acum cu Begu/Niculescu

In primele patru meciuri cele doua formatii si-au impartit victoriile, scorul fiind egal 2-2. Calificarea in semifinale va fi decisa de echipa care va castiga confruntarea de dublu.

S-a stabilit ordinea meciurilor de la partida de Fed Cup, dintre Cehia si Romania. Cine debuteaza pentru echipa noastra

Azi a avut loc tragerea la sorti a ordinii meciurilor din confruntarea Cehia Romania, din primul tur al Grupei Mondiale 1 a Fed Cup 2019.

LIVE Cehia - Romania in Fed Cup (2-2). Castigatoarea se decide la meciul de dublu!

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup a ajuns la meciul decisiv de dublu, dupa ce in urma partidelor de simplu scorul este 2-2.

LIVE Cehia - Romania in Fed Cup (2-2). Partida de dublu ajunge in decisiv

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup a ajuns la meciul decisiv de dublu, dupa ce in urma partidelor de simplu scorul este 2-2.

Romania in semifinalele Fed Cup. Begu si Niculescu au castigat meciul decisiv de dublu

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup a ajuns la meciul decisiv de dublu, dupa ce in urma partidelor de simplu scorul este 2-2. Irina Begu si Monica Niculescu au adus punctul victoriei si calificarii in semifinale dupa 2 ore si 53 de minute. Echipa noastra de dublu a revenit de la set pierdut si a castigat fabulos, cu 6-7 2), 6-4, 6-4. Romania va intalni Franta in semifinale 20-21 aprilie).

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa cea de-a doua partida a intalnirii de Fed Cup Cehia - Romania, ca a practicat un tenis de calitate in meciul.

Cehia conduce Romania dupa primul meci din Fed Cup. Pliskova a trecut fara emotii de Buzarnescu, scor 6-1, 6-4

In primul meci al intalnirii de la Ostrava, dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei, Mihaela Buzarnescu 29 WTA) a intalnit-o pe Karolina Pliskova 5 WTA).

Fed Cup: Cehia - Romania. Simona Halep a CALCAT-O in PICIOARE pe Siniakova si a egalat scorul dupa prima zi

Este din nou egalitate in meciul de Fed Cup dintre Cehia si Romania. Simona Halep 3 WTA) a invins-o, sambata, intr-o maniera categorica, pe Katerina Siniakova 44 WTA), in doua seturi, cu scorul de 6-4,.

Romania a pierdut primul meci din Fed Cup. Buzarnescu, invinsa fara drept de apel de Pliskova

Mihaela Buzarnescu, locul 29 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-1, 6-4, de Karolina Plsikova, locul 5 WTA, in primul meci al intalnirii de la Ostrava, dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei.

FOTO Ce i-a facut Simona Halep colegei sale, Mihaela Buzarnescu, inaintea meciului cu Cehia, din Fed Cup

Romania intalneste in acest weekend Cehia, in sferturile de finala ale Fed Cup, partidele urmand a avea loc in sala, la Ostrava.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )