Libnet.ro
UNICEF

16:30

WTA Cincinnati: Simona Halep, posibil duel cu Irina Begu n turul al doilea - Tabloul complet al competitiei

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Simona Halep, posibil duel cu Irina Begu n turul al doilea - Tabloul complet al competitiei

In noaptea de vineri spre sambata a avut loc tragerea la sorti a partidelor de pe tabloul principal al turneului Premier 5 de la Cincinnati, care se va desfasura in perioada 13-19 august. Simona Halep 1 WTA) este direct acceptata in turul al doilea al competitiei, acolo unde ar putea juca impotriva Irinei Begu 55 WTA). continuă pe Hotnews

Rogers Cup: Meciuri infernale pentru Mihaela Buzarnescu si Sorana Crstea (cu Svitolina, respectiv Venus Williams); Simona Halep, duel cu Anastasia Pavlyuchenkova

Romania are trei reprezentante in turul doi de la Rogers Cup Premier 5), toate urmand sa joace in aceasta noapte. Prima va intra in scena Mihaela Buzarnescu cu inca un duel cu Elina Svitolina al treilea din acest an). ii urmeaza Sorana Cirstea confruntare cu Venus Williams) si Simona Halep disputa cu Anastasia Pavlyuchenkova).

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Ashleigh Barty 6-4, 6-1 / Halep, de neoprit - Calificare fara emotii n finala competitiei de la Montreal

Simona Halep a controlat intr-o maniera categorica partida cu Ashleigh Barty 16 WTA), obtinand calificarea in finala turneului de la Rogers Cup pentru a treia oara in cariera. Liderul mondial a avut o noua evolutie impresionanta, impunandu-se cu 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute joc. in ultimul act al competitiei de la Montreal, Halep va infrunta invingatoarea meciului Sloane Stephens SUA, 3 WTA) vs Elina Svitolina Ucraina, 5 WTA).

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Montreal

Simona Halep s-a calificat, sambata in finala turneului WTA de la Montreal. Romanca, locul 1 WTA, a trecut in semifinala de australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, in doua seturi, scor 6-4, 6-1,.

Simona Halep, suparata dupa ultimul meci de la Montreal! A lansat o serie de critici la adresa conducerii WTA

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut si de Caroline Garcia, din Franta, scor 7-5, 6-1.

Simona Halep, critici pentru WTA: Cred ca sunt singura jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamnii. Asta se ntmpla aproape la fiecare turneu

Simona Halep a rabufnit la conferinta de presa de dupa victoria obtinuta impotriva Carolinei Garcia, in sferturile turneului Rogers Cup de la Montreal. Jucatoarea noastra s-a aratat nemultumita de modul in care organizatorii ii programeaza meciurile, fiind de parere ca joaca la ore nepotrivite la aproape fiecare turneu. Cred ca sunt singura persoana si jucatoare care are cel mai prost program de-a lungul saptamanii. Cred ca asta se intampla aproape la fiecare turneu, a spus liderul mondial.

Rogers Cup: Simona Halep vs Ashleigh Barty (de la ora 20:00) / Duelul pentru un loc n finala competitiei de la Montreal

Confruntarea dintre Simona Halep 1 WTA) si Ashleigh Barty 16 WTA) va fi prima semifinala din cadrul turneului Rogers Cup de la Montreal. Cele doua jucatoare se vor afla pentru prima data fata in fata in circuitul WTA, de la ora 20:00 ora Romaniei), partida urmand sa fie transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP, accidentare TERIBILA! Probleme mari pentru numarul unu mondial! Din pacate vestile NU sunt deloc bune

Meci cu emotii pentru Simona Halep! Locul I WTA s-a calificat joi, in optimile de finala ale Rogers Cup dupa ce a invins-o cu scorul de 7-6 9), 4-6, 7-5, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 28 WTA. Cele.

Simona Halep, victorie eroica la Montreal. Liderul mondial WTA a triumfat intr-un meci de peste trei ore

Simona Halep, numarul 1 mondial, este singura jucatoare din Romania, care a ramas in competitie la turneul de la Montreal.

LiveText Simona Halep vs Ashleigh Barty 6-4, 2-0

Simona Halep 1 WTA) este la o singura victorie distanta de o noua finala la turneul Rogers Cup. Pentru a ajunge in ultimul act al competitiei de la Montreal, liderul mondial trebuie sa o invinga pe australianca Ashleigh Barty 16 WTA), cap de serie numarul 15. Partida va incepe la ora 20:10 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )