Libnet.ro
UNICEF

00:07

WTA Roma: Irina Begu, eliminata de Daria Kasatkina in turul intai

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Irina Begu, eliminata de Daria Kasatkina in turul intai

Irina Camelia Begu a avut sansa sa impinga in decisiv meciul cu Daria Kasatkina, insa a ratat trei mingi de set. Rusoaica a revenit, a castigat tiebreak-ul si a obtinut calificarea in turul doi de la Roma Premier 5). Kasatkina s-a impus, scor 6-2, 7-65), dupa un meci care a durat o ora si 35 de minute. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, dueluri tari cu Daria Kasatkina, respectiv Jelena Ostapenko

Irina Camelia Begu va deschide ziua pentru jucatoarele din Romania care vor evolua pe tabloul principal al turneului Premier 5 de la Roma. Begu va juca de la ora 12:00 cu Daria Kasatkina. Mihaela Buzarnescu va evolua cu Jelena Ostapenko, undeva in jurul orei 16:00.

WTA Roma: Irina Begu, in ultimul tur al calificarilor - Victorie in trei seturi cu Daria Gavrilova

Irina Begu 96 WTA) a acces in ultimul tur al calificarilor turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Jucatoarea noastra a trecut in trei seturi de australianca Daria Gavrilova 57 WTA) cap de serie numarul 6, scor 7-6 1), 2-6, 6-2.

WTA Roma: Irina Begu s-a calificat pe tabloul principal

Irina Begu a reusit sa acceada pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 3. 538 dolari, duminica, dupa ce a invins-o pe Monica Puig Porto Rico) in ultimul tur al calificarilor, cu 6-2, 6-4.

Irina Begu, eliminata in primul tur la Roma

Jucatoarea Irina Begu a parasit competitia de simplu de la Roma, marti, in faza rundei inaugurale.

WTA Roma: Duel intre Serena si Venus Williams in turul al doilea de la Foro Italico

Surorile americane Venus si Serena Williams vor fi adversare in turul al doilea al turneului feminin de tenis de la Roma, dupa ce au reusit sa castige meciurile de debut la aceasta competitie de categoria WTA Premier 5, dotata cu premii totale in valoare de 3. 538 dolari.

Irina Begu s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Roma

In ultimul tur al calificarilor turneului de la Roma, Irina Begu a invins-o duminica, 6-2, 6-4, pe Monica Puig din Puerto Rico, locul 62 WTA si cap de serie numarul 10,.

Irina Begu a fost eliminata inca din primul tur la turneul de la Roma

Dupa doua victorii obtinute in calificarile pentru accederea pe tabloul principal, Irina Begu nu a mai avut resusrse sa treaca si de rusoaica Daria Kasatkina.

Irina Begu a fost eliminata inca din primul tur al turneului de la Roma

Dupa doua victorii obtinute in calificarile pentru accederea pe tabloul principal, Irina Begu nu a mai gasit resurse sa treaca si de rusoaica Daria Kasatkina.

Irina Begu ajunge pe tabloul principal la Roma

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, duminica, pe tabloul principal al turneului WTA Premier 5 de la Roma.

WTA Roma: Perechea Irina Begu/Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur

Perechea Irina-Camelia Begu/Mihaela Buzarnescu a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-2, 6-4, de cuplul Anastasia Pavliucenkova/Anastasija Sevastova Rusia/Letonia), in primul tur al turneului de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )