Libnet.ro
UNICEF

16:16

WTA Roma: Simona Halep vs Vondrousova/Strycova (turul doi), Mihaela Buzarnescu vs Jelena Ostapenko (primul tur); Irina Begu joaca in calificari cu Daria Gavrilova

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Simona Halep vs Vondrousova/Strycova (turul doi), Mihaela Buzarnescu vs Jelena Ostapenko (primul tur); Irina Begu joaca in calificari cu Daria Gavrilova

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor evolua direct pe tabloul principal la turneul de la Roma, in timp ce Irina Begu va juca in calificari. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Simona Halep vs Belinda Bencic, in semifinale / Partida are loc vineri, de la ora 15:30

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua contra jucatoarei elvetiene Belinda Bencic, locul 18 WTA, vineri, de la ora 15:30, in semifinale la Madrid Open.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty, duel in optimi / Partida are loc joi, de la ora 13:00

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni pe sportiva australiana Ashleigh Barty, numatul 9 mondial, joi, de la ora 13:00, in sferturile de finala ale turneului Madrid Open, conform programului anuntat de organizatori.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, eliminate in optimile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a fost invinsa in optimile turneului de la Madrid, jucatoarele noastre fiind depasite de perechea Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova cap de serie numarul unu), scor 6-3, 6-3.

WTA Madrid: Simona Halep vs Viktoria Kuzmova 6-0, 6-0/ Halep, in sferturi - Antrenament de 45 de minute

45 de minute a stat pe teren Simona Halep in meciul din optimi cu Viktoria Kuzmova 46 WTA), perioada in care i-au iesit aproape toate: a servit bine, s-a deplasat din nou la un nivel incredibil, a variat jocul si nu a cedat nici macar un game 6-0, 6-0). Calificarea printre cele mai bune opt jucatoare de la Madrid si-a aparat astfel punctele de anul trecut) a venit la pas, cu viteza unui TGV. Greul de aici incepe insa: posibil duel cu Ashleigh Barty daca australianca trece de Yulia Putintseva).

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 7-5/ Test trecut cu bine - Simona Halep, in semifinale la Caja Magica

Simona Halep a interpretat foarte bine partitura tactica impotriva lui Ashleigh Barty, jucatoarea noastra deplasand-o pe cat posibil pe australianca si jucand-o cat mai mult pe backhand. A rezultat un meci intens, cu multe lovituri spectaculoase si cu o Simona Halep care a fost mai inspirata si mai precisa in momentele importante. A fost 7-5, 7-5 pentru numarul trei mondial, dupa o disputa care a durat o ora si 32 de minute. Halep este in semifinale la Madrid Premier Mandatory), acolo unde va da peste invingatoarea meciului dintre Naomi Osaka liderul mondial) si Belinda Bencic. Se actualizeaza.

Gluma facuta de WTA, dupa ce Simona Halep si-a zdrobit adversara: A avut pofta de un covrig

Simona Halep s-a distrat in optimile de finala ale turneului de la Madrid. A invins-o cu scorul de 6-0, 6-0 pe sportiva Viktoria Kuzmova, din Slovacia, si s-a calificat in sferturile competitiei. Simona numarul 3 mondial) a jucat perfect si i-a facut pe cei de la WTA sa posteze o gluma pe contul oficial de [] .

WTA Madrid: Simona Halep vs Johanna Konta 7-5, 6-1/ Halep, in optimi - Testata doar un set

Johanna Konta din primul set a adus aminte de varianta de top din 2017, atunci cand ajungea in semifinale la Wimbledon. Britanica a pus totul pe cartea ofensivei, a condus cu 4-2, dar Simona a stiut cum sa varieze si sa o scoata pas cu pas pe britanica din zona de confort. Dupa ce a castigat cu 7-5 primul set, Halep s-a dezlantuit si a castigat a doua mansa cu 6-1. in fata unei adversare care parea teleghidata, Simona a aratat multa inteligenta in joc, numarul trei mondial apasand butoanele potrivite pentru a o scoate pe Konta din priza. in optimi, Halep va da peste Viktoria Kuzmova Slovacia, locul 46 WTA). Se actualizeaza.

Eliminate la dublu. Simona Halep si Irina Begu pierd in turul doi la Madrid

Jucatoarele Simona Halep si Irina Begu au parasit, miercuri, proba de dublu a turneului de la Madrid.

LiveText Simona Halep vs Ashleigh Barty (de la ora 13:00)

Prima infrangere a Simonei Halep din actualul sezon a venit tocmai contra lui Ashleigh Barty, in turul doi al turneului de la Sydney 6-4, 6-4). De atunci, multe s-au schimbat, iar intre timp a sosit sezonul de zgura, cel in care Halep se simte cel mai bine. Duelul dintre Simona si Ashleigh din sferturile de la Madrid Premier Mandatory) va fi in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 13:00.

LiveText Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 0-0

Prima infrangere a Simonei Halep din actualul sezon a venit tocmai contra lui Ashleigh Barty, in turul doi al turneului de la Sydney 6-4, 6-4). De atunci, multe s-au schimbat, iar intre timp a sosit sezonul de zgura, cel in care Halep se simte cel mai bine. Duelul dintre Simona si Ashleigh din sferturile de la Madrid Premier Mandatory) este in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )