Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liga Natiunilor: Belgia, succes clar n Islanda (3-0), Ungaria a trecut de Grecia (2-1) / Rezultatele serii

Hotnews Hotnews,
 Liga Natiunilor: Belgia, succes clar n Islanda (3-0), Ungaria a trecut de Grecia (2-1) / Rezultatele serii

Belgia isi pastreaza parcursul fara curus din Liga Natiunilor dupa a invins, scor 3-0, in deplasare, pe Islanda. Eden Hazard si Romelu Lukaku o dubla) au inscris pentru oaspeti. intr-o alta partida a zilei, Ungaria a trecut cu 2-1 de Grecia. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din Liga Natiunilor la fotbal. continuă pe Hotnews

Rezultat bomba in Liga Natiunilor: Spania a umilit vicecampioana mondiala Croatia

Intrun meci disputat la Elche, in Liga Natiunilor, Spania s-a distrat cu vicecampioana mondiala Croatia, de la care nu au lipsit vedete precum Modrici, Rakitici sau Perisici.

Spania demoleaza Croatia in Liga Natiunilor

Rezultat neverosimil inregistrat, marti seara, in Liga A din Liga Natiunilor intre Spania si Croatia.

Spania - Croatia, derby-ul zilei in Liga Natiunilor

Cel mai asteptat meci al zilei de marti in Liga Natiunilor le aduce fata in fata pe Spania si Croatia, doua dintre echipele de top ale fotbalului european.

Romania obtine un egal muncit cu Serbia. Respiram in Liga Natiunilor

Nationala Romaniei a terminat la egalitate, scor 2-2, in deplasare cu Serbia, luni seara, intr-un meci disputat in etapa secunda din Liga Natiunilor. Tricolorii au fost condusi de doua ori si de fiecare data au revenit pe tabela, pentru a incheia meciul intr-o ofensiva totala. Nu mult a lipsit sa dam lovitura la Belgrad prin Mitrita in prelungirile partidei.

Remiza pentru Romania impotriva Serbiei in al doilea meci din Liga Natiunilor

A doua remiza pentru Romania in Liga Natiunilor! Tricolorii au incheiat luni seara la egalitate, 2-2, cu Serbia in meciul disputat in deplasare la Belgrad. Sarbii au deschis scorul in minutul 26 al meciului .

Programul zilei in Liga Natiunilor. Portugalia - Italia, capul de afis

Liga Natiunilor continua luni seara cu alte meciuri din faza etapei a doua a intrecerii pe care UEFA a imaginat-o drept inlocuitoare pentru clasicele meciuri amicale.

Franta a invins Olanda cu 2-1 in Liga Natiunilor. Cum au onorat fanii campioana mondiala

Franta a invins, duminica, pe Stade de France, cu scorul de 2-1 1-0), reprezentativa Olandei, in Grupa 1 a Ligii A din Liga Natiunilor. Acesta a fost primul meci al francezilor in fata propriilor suporteri dupa ce au devenit campioni mondiali, in Rusia.

Franta invinge Olanda in Liga Natiunilor. Rezultatele de duminica

La primul meci pe teren propriu dupa castigarea titlului mondial in vara acestui an, nationala Frantei a invins Olanda intr-un meci din Liga Natiunilor.

SERBIA - ROMANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la PRO TV in LIGA NATIUNILOR. Meci infernal pentru tricolori

SERBIA - ROMANIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la PRO TV Fotbalistul echipei nationale, Paul Anton, a declarat, vineri seara, ca Romania a castigat doar un punct in partida cu Muntenegru din debutul Ligii Natiunilor, .

Serbia - Romania 2-2, in Liga Natiunilor

Nationala de fotbal a Romaniei si reprezentativa Serbiei au terminat la egalitate, 2-2 0-1), luni seara, pe Stadionul FK Partizan din Belgrad, in Grupa a 4-a din Seria C a Ligii Natiunilor. Stire in curs.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )