Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep, reactie dupa ce a pierdut finala de la Doha: Nu am putut. A fost o saptamana minunata

Antena3 Antena3,
Simona Halep, reactie dupa ce a pierdut finala de la Doha: Nu am putut. A fost o saptamana minunata

Simona Halep nu a reusit sa castige primul trofeu din noul sezon. Ajunsa in finala turneului de la Doha, numarul doi WTA a pierdut in trei seturi in fata jucatoarei din Belgia, Elise Mertens 23 de ani, nr. continuă pe Antena3

Simona Halep, reactie dupa calificarea in semifinale la turneul din Doha: Va fi o provocare grea

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, joi seara, in semifinalele turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, dupa ce a invins-o pe germanca Julia Goerges, cu 7-6 1), 7-6 6.

VIDEO Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Doha: Am vrut sa plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut azi

Simona Halep a fost invinsa in finala de la Doha, desi a avut 6-3, 2-0 in partida cu Elise Mertens. La ceremonia de premiere, numarul 3 WTA a declarat ca a avut o saptamana extenuanta si si-a dorit sa plece acasa cu trofeul, insa nu a avut resursele necesare pentru a se impune. Am vrut sa plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut azi, a spus Halep.

Asa am trait Simona Halep - Elise Mertens in finala de la Doha. Finala intrerupta din motive medicale!

Simona Halep a disputat prima finala din 2019, la Doha in Qatar, contra lui Elise Mertens din Belgia. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video.

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in finala de la Doha. Finala intrerupta din motive medicale!

Simona Halep disputa prima finala din 2019, la Doha in Qatar, contra lui Elise Mertens din Belgia. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video.

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in finala de la Doha (17:00)

Simona Halep disputa prima finala din 2019, la Doha in Qatar, contra lui Elise Mertens din Belgia.

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in finala de la Doha

Simona Halep disputa prima finala din 2019, la Doha in Qatar, contra lui Elise Mertens din Belgia. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video.

VIDEO Lovitura care a ridicat publicul in picioare! Simona Halep, demonstratie de forta si rafinament la turneul de la Doha

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha, unde o va intalni azi nemtoaica Julia Gorges.

Simona Halep isi incepe aventura la Doha! Cu o victorie impotriva Lesiei Tsurenko, campioana noastra urca pe 2 in lume

Simona Halep joaca miercuri, orele 17:30, cu ucraineanca Lesia Tsurenko 24 WTA), in turul II de la Doha, si daca invinge, va trece pe pozitia a 2 WTA, intr-un clasament virtual, potrivit gsp. ro. Meciul pare.

Simona Halep pierde cu Elise Mertens, in finala de la Doha

Simona Halep pierde finala de la Doha, dupa ce Elise Mertens a reusit sa intoarca meciul in favoarea ei. Simona a plecat imediat dupa incheierea partidei, dupa ce a acuzat probleme medicale. Romanca s-a tinut de mai multe ori de spate in timpul ultimelor game-uri. Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) a juacat prima [] .

Halep joaca, sambata, un meci urias: Simona si-a aflat adversara din finala de la Doha. Avem ora partidei si bilantul romancei

Simona Halep porneste ca mare favorita intr-o confruntare in care se va intalni cu o jucatoare in fata careia n-a pierdut niciodata.

ştiri din Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )