Libnet.ro
UNICEF

01:05

Thierry Van Cleemput: Nu am armele necesare sa o ajut pe Simona Halep. Nu vreau sa fiu antrenorul ei doar pentru un salariu

Hotnews Hotnews,
 Thierry Van Cleemput: Nu am armele necesare sa o ajut pe Simona Halep. Nu vreau sa fiu antrenorul ei doar pentru un salariu

Colaborarea dintre Simona Halep si Thierry Van Cleemput s-a incheiat dupa un singur turneu, cel de la Doha acolo unde Simona a ajuns pana in finala). Antrenorul a discutat cu presa din Belgia si a fost cat se poate de sincer: Nu aveam armele necesare sa o ajut pe Simona. Nu vreau sa fiu antrenorul ei doar pentru a avea un salariu. continuă pe Hotnews

Thierry van Cleemput, nemultumit de jocul Simoneo Halep: Nu a fost incantat de ce a vazut

Simona Halep a fost urmarita cu atentie de noul sau antrenor, Thierry van Cleemput, joi, in timpul meciului castigat impotriva Juliei Goerges, la turneul de la Doha. Acesta nu a fost incantat de ce a vazut .

Thierry van Cleemput, nemultumit de jocul Simonei Halep: Nu a fost incantat de ce a vazut

Simona Halep a fost urmarita cu atentie de noul sau antrenor, Thierry van Cleemput, joi, in timpul meciului castigat impotriva Juliei Goerges, la turneul de la Doha. Acesta nu a fost incantat de ce a vazut .

Simona Halep si Thierry Van Cleemput au incheiat colaborarea: Nu ne potrivim

Simona HAlep a anuntat prin intermediul site-ului WTA ca a pus punct parteneriatului cu belgianul Thierry Van Cleemput.

Thierry Van Cleemput dezvaluie una dintre problemele pe care le-a avut in scurta colaborare cu Simona Halep

Simona Halep si belgianul Thierry Van Cleemput au incheiat colaborarea dupa mai putin de o saptamana si un singur turneu disputat, cel de la Doha.

Simona Halep a renuntat la colaborarea cu Thierry Van Cleemput: Nu ne potrivim

La o zi dupa pierderea finalei de la Doha jucatoarea Simona Halep a decis sa intrerupa colaborarea cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput.

Simona Halep nu va continua colaborarea cu Thierry Van Cleemput: Nu ne potrivim. Pe terenul de tenis nu exista chimie ntre noi

Turneul de la Doha a fost suficient pentru ca Simona Halep sa ia o decizie in ceea ce priveste colaborarea cu antrenorul Thierry Van Cleemput. Romanca a anuntat ca nu va continua sa lucreze cu tehnicianul belgian. Am incercat pentru o perioada si s-a incheiat. Am decis sa punem stop din moment ce nu ne potrivim, a spus numarul 3 WTA.

Thierry van Cleemput explica ce n-a mers in relatia cu Simona Halep

Belgianul Thierry van Cleemput a reactionat dupa anuntul Simonei Halep despre incetarea prematura a colaborarii celor doi.

Halep si Van Cleemput au incheiat colaborarea: Nu ne potrivim Ce spune Simona despre viitorul antrenor

Simona Halep a anuntat, prin intermediul site-ului WTA, ca a pus punct parteneriatului cu belgianul Thierry Van Cleemput.

Halep a incheiat colaborarea cu antrenorul Van Cleemput

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a decis sa renunte la serviciile noului sau antrenor, belgianul Thierry Van Cleemput, considerand neconcludenta colaborarea cu acesta, ea urmand sa se pregateasca.

Explicatia GENIALA oferita de Petra Kvitova, dupa ce Simona Halep a ramas iar fara antrenor! Fanii WTA au ras cu lacrimi

S-a terminat povestea de dragoste dintre Simona Halep si Thierry Van Cleemput. Acum ca perioada de proba s-a terminat, sportiva noastra a decis sa incheie colaborarea cu belgian, motiv pentru care va evolua.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )