Libnet.ro
UNICEF

12:15

WTA San Jose: Mihaela Buzarnescu, duel cu Elise Mertens n semifinale

Hotnews Hotnews,
 WTA San Jose: Mihaela Buzarnescu, duel cu Elise Mertens n semifinale

Cap de serie numarul cinci, Mihaela Buzarnescu o va intalni in semifinalele turneului de la San Jose SUA) pe Elise Mertens Belgia - favorita patru). Meciul va avea loc sambata seara, in jurul orei 23:00. Competitia americana este dotata cu premii totale in valoare de 800. 000 de dolari si face parte din categoria Premier. continuă pe Hotnews

WTA San Jose: Mihaela Buzarnescu, n sferturi - Victorie n tei seturi cu Amanda Anisimova (198 WTA)

Mihaela Buzarnescu, locul 24 WTA si cap de serie numarul 5, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la San Jose, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul cu 7-5, 2-6, 6-1, pe americanca de 16 ani, Amanda Anisimova, locul 198 WTA, venita din calificari.

WTA San Jose: Mihaela Buzarnescu, n optimile competitiei americane

Mihaela Buzarnescu a avut parte de un meci intens cu Sachia Vickery SUA, 73 WTA), jucatoarea noastra obtinand calificarea in optimile turneului de la San Jose dupa un meci de aproape doua ore. Victoria a venit in trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-3.

WTA San Jose: Ajla Tomljanovic, adversara Mihaelei Buzarnescu n sferturi

Australianca Ajla Tomljanovic s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la San Jose California), dotat cu premii totale de 799. 000 de dolari, dupa ce a trecut joi in trei seturi, 6-4, 3-6, 6-3, de poloneza Magdalena Frech, urmand sa dea piept cu romanca Mihaela Buzarnescu.

WTA San Jose: Garbine Muguruza, principala favorita, s-a retras din competitia californiana

Spaniola Garbine Muguruza, principala favorita a turneului feminin de tenis de la San Jose SUA), a fost nevoita sa se retraga din aceasta competitie, dotata cu premii totale de 799. 000 dolari, acuzand probleme la bratul drept, informeaza site-ul WTA.

Buzarnescu, de neoprit! inca o victorie in trei seturi la San Jose pentru Mihaela, care s-a calificat in sferturi

Mihaela Buzarnecu este in sferturile de finala ale turneului de la San Jose. Ea a trecut in trei seturi de americanca Anisimova.

Buzarnescu ajunge in semifinale la San Jose. La doua victorii de top 20 WTA

O noua saptamana foarte buna pentru Mihaela Buzarnescu, jucatoare calificata vineri noaptea in semifinalele turneului WTA de la San Jose.

ANALIZA Senzationala Mihaela Buzarnescu: a jucat peste 100 de meciuri in 2018 si nu vrea sa se opreasca

Mihaela Buzarnescu conduce in ierarhia WTA a tenismenelor cu cele mai multe meciuri jucate in 2018: 55 la simplu si 47 la dublu. Diseara, ea joaca la San Jose si la simplu, si la dublu.

Ce a declarat Mihaela Buzarnescu, dupa ce s-a calificat in semifinale la turneul de la San Jose! Cu cine va juca pentru un loc in finala competitiei

Mihaela Buzarnescu, locul 24 mondial, a patra favorita a turneului de la San Jose, s-a calificat in semifinalele intrecerii americane.

inca o performanta fantastica pentru Mihaela Buzarnescu: s-a calificat in semifinale la San Jose

Mihaela Buzarnescu, locul 24 mondial, a patra favorita a turneului de la San Jose, s-a calificat in semifinalele intrecerii americane.

Mihaela Buzarnescu merge mai departe la turneul la care Serena Williams a fost umilita

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al doilea la San Jose, dupa ce a trecut in trei seturi de americanca Sachia Vickery.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )