Libnet.ro
UNICEF

16:16

Dinamovistul Dan Nistor, cel mai bun pasator din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Dinamovistul Dan Nistor, cel mai bun pasator din Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat statisticile pentru sezonul 2018/2019 in Liga 1 Betano, iar mijlocasul dinamovist Dan Nistor este jucatorul cu cele mai multe pase decisive. continuă pe Online Sport

E oficial. Acesta este cel mai bun motor din lume

V8 biturbo de 3,9 litri a castigat pentru al patrulea an consecutiv titlul de Motorul Anului, acordat de Revista Engine Technology International. Dezvolta 670 de cai-putere si este prezent pe 488 GTB, 488 .

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa - studiu

Dunarea este cel mai poluat fluviu din Europa. Este concluzia celui mai mare studiu in care a fost analizat nivelul de antibiotice din raurile din 72 de tari. in peste 100 din ele, concentratia descoperita a.

Dacia a avut in 2018 cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro si cel mai ridicat profit din istorie

Automobile Dacia a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 5,3 miliarde de euro, in crestere cu 5% fata de anul anterior, iar profitul a crescut cu 40%, la 162 milioane de euro, cel mai ridicat nivel din istoria companiei, relateaza Mediafax.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 24 MAI Titlurile Medlife urca pe pozitia secunda in topul randamentelor BVB

Marcand o crestere de 3,71%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 17 - 24 mai, actiunile Medlife M) reprezinta titlurile cu a doua cea mai buna evolutie din randul emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata, caracterizata de altfel de un parcurs negativ la nivelul indicilor principali.

Cel mai sigur telefon din lume, lansat oficial: de ce nu ai auzit de el, pana acum

De-a lungul anilor, am vazut multe smartphone-uri care se laudau cu performanta de a oferi cel mai ridicat grad de securitate al datelor. Bittium Tough Mobile 2 este doar cel mai recent dintre.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 MAI Bitcoin isi continua ascensiunea catre 9.000 de dolari

Criptomoneda Bitcoin a inregistrat o crestere de 9,6%, in intervalul 20 - 27 mai, stabilind un nou record de pret al acestui an dupa ce cotatia celei mai importante monede digitale a urcat luni in preajma nivelului de 9. 000 de dolari, mai exact pana la 8. 947,88 de dolari, conform CoinDesk Bitcoin Price Index indice ce reprezinta o medie a preturilor criptomonedei la principalele burse din lume).

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 MAI Socep urca pe prima pozitie in topul aprecierilor BVB

Actiunile operatorului portuar Socep Constanta SOCP) au urcat cu 12,21%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare intervalul 16 - 23 mai), situandu-se pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

Digi24: Ascensiunea lui Dragnea de la bisnitar de Teleorman la cel mai puternic om politic din Romania: Am plecat de la un carton

Inainte de a deveni cunoscut pe scena politica, Liviu Dragnea a fost ani buni antreprenor. A inceput de jos, a facut afaceri cu negustorii din Teleorman, dupa care si-a deschis un bar. La sase ani de la Revolutie, era deja unul dintre cei mai instariti oameni din judet. Oamenii locului spun ca cei mai multi bani i-a facut in cei 12 ani cat a fost angajat al statului.

Cel mai profitabil meci din istorie se joaca in barajul de promovare in Premier League: Care sunt sumele astronomice la care poate ajunge castigatoarea

Nu e finala Champions League, nu e titlul de campioana in Spania sau Anglia, ci e meciul de promovare in Premier League dintre Aston Villa si Derby County. Acesta este meciul care va fi cel mai profitabil din.

Subiectele zilei: Ascensiunea lui Dragnea de la bisnitar de Teleorman la cel mai puternic om politic din Romania; Viata de dupa gratii a lui Liviu Dragnea; Spitalul Colentina repara instalatiile electrice cu o firma neautorizata, care comercializeaza lem

Profilul alegatorilor care au produs noua paradigma politica a Romaniei: trei partide umar la umar. Spre deosebire de. Un medic si-a donat salariul, dupa mesajul deputatului Radulescu. Nu plec din tara. Un medic dermatolog din Targu-Mures si-a donat salariul, dupa ce.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )