Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO: Ce atacant din Liga 1 suteaza la vinclu cel mai bine? Rusescu nu stie sa traga la poarta!

Online Sport Online Sport,
VIDEO: Ce atacant din Liga 1 suteaza la vinclu cel mai bine? Rusescu nu stie sa traga la poarta!

Episodul al cincilea din serialul Fotbalist de Romania, cel care in cadrul unui conceput unic il va desemna la final pe cel mai bun jucator din Liga 1 Betano, a ajuns la Episodul 5. Dupa examenul de la Astra din prima parte a episodului, in cea de-a doua ntra in scena atacantii din campionat, cate unul din partea fiecarui club. Privindu-i pe toti, sare in ochi faptul ca Raul Rusescu habar nu are sa suteze la poarta. continuă pe Online Sport

Faze tari: Facebook se poarta ca un serviciu secret dispus sa te urmareasca oriunde; Elon Musk: Biletul spre Marte ar putea costa sub 100.000 de dolari; O companie din Marea Britanie a prezentat cel mai mare propulsor de racheta fabricat cu o imprimanta

S-a lansat Tannenberg, jocul video in care este recreata batalia din Primul Razboi Mondial in care romanii i-au invins pe germanii condusi de Rommel. Blackmill Games si M2H au lansat pe Steam shooter-ul inspirat din Primul Razboi Mondial. Un targ din Iasi, solutia salvatoare pentru domni, de Ziua indragostitilor. Sfantul Valentin a umplut bratele doamnelor cu flori.

Cel mai tanar psiholog din lume a terminat la sapte ani liceul

O fetita si-a obtinut la varsta de 13 licenta in psihologie devenind astfel cel mai tanar psiholog din lume. Acum, la varsta de 17 ani ea a devenit si cea mai tanara persoana inscrisa la un program de master la Harvard din ultimii 100 de ani. Dafne Almazan Anayaa devenit cel mai tanar psiholog din [] .

Descoperiti. Cel mai mare cutremur din justitie se vrea ascuns. Ce spune avocatul poporului

Andreea Sava a vorbit la emisunea Descoperiti despre cel mai mare cutremur din justitie se vrea ascuns. Daca nu ar fi fost turul televizat al Laurei Codruta Kovesi si punerea sub acuzare la care cu.

Tariceanu, declaratie despre Kovesi: Cred ca cel mai grav lucru este coruptia de putere

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca in ceea ce o priveste pe fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi cel mai grav lucru este coruptia de putere, insemnand nesocotirea principiilor de.

Cel mai rapid SUV din lume bate chiar si modelul Lamborghini

Cel mai rapid SUV din lume nu mai este Lamborghini Urus, ci Bentley Bentayga Speed. Desi rivalul sau are un pret similar, performantele sunt usor superioare SUV-ului italian. Cel mai rapid SUV.

Ele s-au imbracat cel mai bine la New York Fashion Week

La evenimentele din timpul New York Fashion Week, vedetele invitate au tinut sa aiba aparitii vestimentare memorabile. Iata-le pe cele considerate cel mai bine imbracate.

Cel mai noi victorii ale lui Dragnea din parlament iti arata puterea liderului PSD

Dragnea a inregistrat o serie de victorii importante in ultimele 24 de ore. Liderul PSD a facut legea in Parlament pe parcursul negocierilor pentru legea bugetului pe 2019. Dupa ce taiase semnificativ din bugetul SRI si SPP, Dragnea s-a prezentat la tribuna Parlamentului pe parcursul zilei de joi cu alte cateva idei crete care s-au [] .

Primar PSD: `Nu votati proiectul de buget! Este cel mai slab din istoria Romaniei si va impinge primariile spre faliment`

Vladimir Petrut, primarul social-democrat, a lansat un apel catre parlamentarii din PSD si ALDE, cerandu-le sa respinga proiectul de buget pe 2019 deoarece acesta este cel mai slab din istoria Romaniei,.

Apel al unui primar PSD catre parlamentari sa nu voteze bugetul: Este cel mai slab din istoria Romniei. Primariile risca sa intre n faliment

Primarul PSD al orasului Cavnic, Vladimir Petrut, face apel la parlamentarii puterii sa nu voteze proiectul de buget, spunand ca este cel mai slab din istoria Romaniei, dezastruos si ca primariile risca sa intra in faliment.

Vesti proaste pentru romanii cu rate! ROBOR atinge cel mai mare nivel din ultimele doua luni si jumatate

ROBOR continua sa creasca. BNR a anuntat, joi, ca indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei, a urcat la 3,17%, cel mai mare nivel din ultimele doua luni si.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )